Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Saruhan Hünel Umre'ye gitti! İşte kutsal topraklarda kaydedilen karaler
        1

        Kutsal toprakları ziyaret eden ünlülerin arasına oyuncu Saruhan Hünel de katıldı. Hünel, Umre ziyareti için kutsal topraklara gitti.

        2

        Hünel, Kabe'de çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından, "Allah isteyen herkese nasip etsin..." notu düşerek paylaştı. Hünel'in paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

        3

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde, Şarkıcı Aslı Hünel ile oyuncu abisi Saruhan Hünel'in 2 yıllık küslüğü bitmişti. Abisiyle Umre'ye gitmeden önce barışan Aslı Hünel, yaşananları anlatmıştı.

        4

        "KÜSLÜĞÜMÜZ 2 YIL SÜRDÜ"

        Hünel, "Birbirimize sarıldık. Helallik aldık verdik. Çok duygulandık. Annem babam da çok duygulandı. Etle tırnak tabii ki ayrılmaz. Abimin bana düşkünlüğünü herkes biliyor. Ben de biliyorum. Ataerkil bir toplumdan geliyoruz. 2 yıl sürdü. Bugün bitti. Aslında gözgöze bakamadık. Birden bir kenetlendik ve ayrılamadık. Abim çok ağladı bana sarıldığında, ben de öyle. 'Çok iyi ol' dedi. Beni çok özlediği her halinden belliydi. Hayat o kadar kısa ki... Yazık geçen günlerimize. Bir süre sonra kırgınlıklar ister istemez geçiyor. Döndükten sonra da görüşeceğiz inşallah" açıklamasını yapmıştı.

        5
        6