Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceyhun Fersoy kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? Ceyhun Fersoy sağlık durumunda son gelişme nedir, durumu nasıl?
        1

        Amasya Merzifon'da tiyatro oyunundan dönen Sergen Deveci, Melis İşiten, Ceyhun Fersoy gibi isimleri taşıyan minibüs, aynı yönde seyreden kamyona arkadan çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 8 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

        2

        CEYHUN FERSOY KİMDİR?

        10 Nisan 1982 yılında İstanbul'da doğan Ceyhun Fersoy, ilk, orta ve lise eğitimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da tamamladı. 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde sürdüren Fersoy, eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ActorStudio'da devam etti. 2005 yılında BKM Atölye çalışmalarına katılan Fersoy, Seksenler dizisinde gösterdiği başarılı performans ile hafızalara kazınmıştır.

        3

        CEYHUN FERSOY EVLİ Mİ?

        Ceyhun Fersoy 2015 yılında Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile evlenmiştir.

        4

        CEYHUN FERSOY SAĞLIK DURUMU NASIL?

        Ceyhun Fersoy, Amasya - Çorum kara yolundaki kazanın ardından Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından kaza geçirenlerin durumu hakkında açıklama yaptı. Ünlü isim, konuyla ilgili; "Arayan, soranlara genel bir cevap olsun" başlıklı videolu bir paylaşımda bulunan Kaygılaroğlu, "Merhabalar arkadaşlar. Yaşanan trafik kazasından beri Melis ile irtibat halindeyiz. Çok korktuk, çok feci bir kaza yaşadılar. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Siz de, 'İyi mi, değil mi?', 'Durumu ne?' diye mesaj atmışsınız. Melis, yaralı ama durumu iyi. Değerlerinde bir sorun yok, hayati tehlikesi yok, kalıcı bir şeyi yok. Ceyhun da aynı şekilde. Ufak tefek yaraları var ama iyi. Sergen'in durumu biraz daha ağır. Bilgilerim bu kadar, sağ olun..." şeklinde konuştu.

        5

        TOLGA GÜLERYÜZ HAYATINI KAYBETTİ!

        Jest Tiyatro kurucusu Tolga Güleryüz, kazadan önce Ceyhun Fersoy'un eşi ile görüntülü konuşmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ