Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı: Ağlamaktan helak olmuştum... - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Selahattin Paşalı, uzun zamandır birliktelik yaşadığı Lara Tümer ile nisan ayında evlenmişti. Bodrum'daki nikah törenininde, çiftin giydikleri kıyafetler ile dikkat çekmişti.

        2

        Temmuz ayında kızları Pera'ya kavuşan çiftten Lara Paşalı, doğumdan sonra geçirdiği zor günleri takipçileriyle paylaştı.

        3

        Paşalı, şunları söyledi:

        "Burada daha 9 günlüksün. Ne zor şeymiş emzirmek/emzirmeyi öğrenmek. Ağlamaktan helak olmuştum 'onu besleyemeyeceğim' diye. 'Beceremiyorum' diye kendimi yerken mastit olma yolunda gidiyordum ki imdadıma Ayşe ebe yetişmişti. Saatler süren masajlar sonrasında kendimle baş başa kalıp Zen bir ortam oluşturdum ve olumlamalar yaptım. 'Ben yapabilirim ve yapacağım' dedim ve sakin bir ruh halimle deneyip başardım. Sadece uyuyup kendimi toparlamaya ihtiyacım varmış. Demem o ki her “yeni anne” başka zorluklar yaşıyor. Benim en zorlandığım emzirmeyi ilk günden öğrenememekti. Size basit görünen ama benim için hayatı kolaylaştıran bir şeydi bunu öğrenmek. Fakat en önemli öğrendiğim şey bu süreçte; ilk önce siz iyi olacaksınız, sonra bebeğinize bakacaksınız. Sizleri en çok ne zorlamıştı?"

        4

        SEZONU BODRUM'DA AÇTILAR

        İkili, doğuma günler kala Bodrum'da objektiflere yansımıştı. Paşalı ve Tümer bir süre plajda sohbet ettikten sonra soluğu Ege'nin serin sularında almıştı.

        5

        Denizde eğlenceli anlar yaşayan çiftten ünlü oyuncu, bir ara hamile eşini sırtında taşımıştı. Çift, zaman zaman denizde romantizm de yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ