Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra evlendi! Düğünden sürpriz kareler - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yaklaşık 2 yıldır futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyordu.

        2

        Düğüne saatler kala Gökhan Çıra, örf ve adetlere uygun olarak Selin Ciğerci'yi baba evinden almaya davul zurna ile gitti.

        3

        Ciğerci'ye babası evden çıkmadan önce altın kemer taktı.

        7

        Alişan ve Linet gibi birçok sanatçı çiftin düğününde sahneye çıktı.

        8

        DEMET AKALIN ŞAHİT OLDU

        Kına gecesinin ardından evine gider gitmez Ciğerci ile yer aldıkları kareleri sosyal medya hesabından kaldıran Demet Akalın'ın düğün törenine katılıp katılmayacağı merak konusu olmuştu. Ünlü popçu, geceye katılarak Selin Ciğeci'nin şahidi oldu.

        9

        "BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

        Akalın, şahitlik yaptığı sırada, "Öncelikle gelen herkese Selin ve Gökhan'la bu mutlu günü paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Bir ömür mutluluklar diliyorum inşallah" ifadelerini kullandı.

        10

        "5 SENEDİR BU ANI BEKLİYORUM"

        Ciğerci, "5 senedir bu anı bekliyorum. Birçok insan farklı düşünüyor bizim ilişkimizi. Onların ne dediği hiç umurumda değil. O yüzden hayatımın en anlamlı 'Evet'ini söylüyorum, 'Evet!" şeklinde konuştu.

        11

        GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

        Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile 'Evet' dedikleri anlarda ise gözyaşlarını tutamadı.

        12

        Gecede Gökhan Çıra ve arkadaşları Zeybek oynadı.

        13

        "ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN"

        Düğünün ardından sosyal medya hesabından evlilik cüzdanını paylaşan Ciğerci, "Allah'ım binlerce kez şükürler olsun, isteyen herkese nasip etsin. 6. seneye giriyoruz. Hep bunu hayal etmiştim, bu defteri. 'Nasıl olsa ayrılacaklar' diye yorum yazanlara sesleniyorum; siz daha beni tanımadan, enişteniz tanıyordu" ifadelerini kullandı.

        14

        "HOŞ GELDİN, HİÇ GİTME CANIM EŞİM"

        Gecenin ardından Gökhan Çıra, Zeybek oynadıkları anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bugün bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. O kadar eğlendik ki, o kadar güldük ki, her şey muhteşem geçti. Herkese sonsuz teşekkür ederiz. Ömrüm, canım eşim sen şimdi 'Çıra' mı oldun? Hoş geldin, hiç gitme seni çok seviyorum canım eşim. Beni Zeybek oyununda yalnız bırakmayan abilerim ve kardeşlerim adamsınız. 2 derste hatasız sayılacak kadar düzgün yaptık, iyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

        15

        EVLENDİKTEN SONRA İLK İŞİ BU OLDU

        Selin Ciğeci, nikah töreninin ardından Instagram hesabında adını 'Selin Ciğerci Çıra' olarak güncelledi. Ciğerci, o anları ise, "Oh, sonunda!" notuyla paylaştı.