Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sevgililer Günü mesajı 2022: Romantik, kısa, duygusal ve resimli 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ile Seni Seviyorum Aşkım mesajları sözleri
        1

        Sevgililer Günü, her yıl olduğu gibi bu sene de 14 Şubat tarihinde kutlanacak. Sevginin, aşkın tarifinin yapıldığı bu özel gün, çiftler için oldukça önemlidir. Bu değerli günde hediyeler alınırken Sevgililer Günü mesajı gönderilerek aşkın ve sevginin tarifi yapılmaya çalışılır. 14 Şubat yaklaşırken romantik, duygusal, anlamlı ve resimli Sevgililer Günü mesajları ile ilgili araştırmalar da artış gösterdi. Unutulmamalıdır ki, bazen tek bir Seni Seviyorum Aşkım sözü bile en güzel hediyeden daha kıymetlidir.

        EN GÜZEL AŞK SÖZLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

        SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2022

        14 Şubat'ta kadına ya da erkeğe gönderilebilecek en güzel, romantik, duygusal ve resimli Sevgililer Günü mesajları seçenekleri için doğru adres haberturk.com! Haberimizin devamından sevgiliye, eşe gönderilecek en güzel, kısa, duygu yüklü, anlamlı, romantik ve resimli Sevgililer Günü mesajı ile Seni Seviyorum Aşkım sözleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

        İşte, 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ve sözleri 2022

        2

        ROMANTİK SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI

        Hiçbir şey istemiyorum sadece seni istiyorum, gözlerimi kapattığım da rüyalarımda seni görüp her gözümü açtığımda karşımda seni görmek istiyorum çok değil sadece seni birtanem. Hayatıma renk kattığın için iyi ki varsın . Sevgililer Günün kutlu olsun.

        Yaşamak istiyorsan bir umudun olmalı, kalbin varsa bir sevgin olmalı, sevdiğin varsa yalnız senin olmalı, sana verilen en büyük ceza mutluluk olmalı. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

        3

        14 ŞUBAT RESİMLİ MESAJLARI

        Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana 'Sevgilim!' diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum.

        Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

        4

        DUYGUSAL SEVGİLİLER GÜNÜ SÖZLERİ

        Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim… Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

        Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!

        5

        SENİ SEVİYORUM AŞKIM MESAJLARI

        Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm… Sevgililer günün kutlu olsun.

        Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!

        6

        ANLAMLI SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI

        Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

        Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

        7

        Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin… Sevgililer günün kutlu olsun!

        Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

        8

        Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.

        Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

        9

        Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

        Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.