Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sharon Stone parasını batan bankaya yatırdığını açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Sharon Stone, önceki gün Kadın Kanser Araştırma Fonu'nun (WCRF) bağış toplama etkinliğine katıldı. Bir dönem kanserle savaşan oyuncu, Cesaret Ödülü'nü kabul ederken gözyaşlarını tutamadı.

        2

        Stone, seçtiği bankanın başarısızlığı göz önüne alındığında bağış yapmasının "cesaret" gerektirdiğini söyledi. Stone, sahnede yaptığı konuşmada, "Ben teknik bir aptalım. Paramın yarısını bu bankacılık olayına kaptırdım" dedi.

        3

        Stone sözlerini şöyle sürdürdü: Ağabeyim yeni öldü ama bu benim bu organizasyonda yardımcı olmayacağım anlamına gelmez. Bir politikacının bana neyi yapıp neyi yapamayacağımı söylemesini istemiyorum. Nasıl yaşayıp yaşayamayacağımı ve hayatımın değerinin ne olup olmadığını onlar söylememeli

        4

        65 yaşındaki Stone, servetinin yarısını kaybetmesine sebep olan 'bankacılık olayı' hakkında ayrıntılı bilgi vermese de; oyuncunun duygusal konuşmasında, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasından ve borsadaki dalgalanmadan bahsettiği anlaşıldı.

        5

        O FİLM YÜZÜNDEN OĞLUNUN VELAYETİNİ KAYBETTİ

        Stone, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcast yayınında, kendisini meşhur eden Temel İçgüdü filmi yüzünden çocuğunun velayetini kaybettiğini anlatmıştı. Ünlü oyuncu, "Çocuğumun velayetini kaybettim.

        6

        Hakim çocuğuma, benim minik oğluma, 'Annenin seks filmleri yaptığını biliyor musun?' diye sordu. Bu, sistem tarafından uğradığım bir çeşit tacizdi. Benim, o filmi çeken biri olarak ne türden bir ebeveyn olduğumu sorgulamaya yönelikti" diye konuşmuştu.