Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sıla ve İlker Kaleli aşklarını ilan etti - Magazin haberleri
        1

        Ocak ayında şef Hazer Amani'den boşanan şarkıcı Sıla, ünlü oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir aşk iddiaları karşısında suskun kalan çift, Instagram hesaplarından yayınladıkları fotoğraflarla birlikteliklerini ilan etti.

        Kaleli, sevgilisiyle fotoğrafını "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaştı.

        2

        Sıla ise sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı, "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet... Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" mesajıyla yayınladı.

        3

        "AYNI YERDEN BAKAMADIK"

        Bir dönem Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşayan İlker Kaleli'nin bu beraberliği kısa sürmüştü. Yılmaz, Kaleli ile çıkan ayrılık haberleriyle ilgili "Aynı yerden bakmadık. Olmadı sağlık olsun" açıklamasını yapmıştı.

        4

        GEÇEN YIL EVLENMİŞTİ

        Öte yandan Sıla, Ahmet Kural'dan ayrıldıktan sonra şef Hazer Amani ile geçtiğimiz yıl ocak ayında nikah masasına oturmuştu. Ancak 40 yaşındaki şarkıcının evliliği çok uzun sürmemiş ve boşanmıştı.

        5

        İkili ayrılık haberlerini de sosyal medyadan duyurmuştu:

        Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir. Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.

        6

        Sıla ve Amani, 5 ay önce Bodrum'da tek celsede yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ