Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinem Kobal imaj değiştirdi! Saçlarını boyattı - Magazin haberleri
        1

        2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan oyuncu Sinem Kobal'ın kızı Lalin, geçtiğimiz yıl ekim ayında dünyaya gelmişti.

        İlk kez annelik duygusunu yaşayan Kobal, imaj değiştirdi.

        2

        SAÇLARINI SİYAHA BOYATTI

        Radikal bir karar alan 33 yaşındaki oyuncu, yıllardır sarı renkte kullandığı saçlarını siyaha boyattı. Son halini Instagram hesabından yayınlayan Sinem Kobal, takipçilerini ikiye böldü.

        3

        Bazı sosyal medya kullanıcıları, Kobal'ın yeni imajını beğenirken bazıları da ünlü oyuncunun eski saç renginin daha güzel olduğunu ifade etti.

        4

        "ANNESİYLE KARAR VERİR"

        Öte yandan ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, "Kızınız Lalin için bir sosyal medya hesabı açma planınız var mı?" sorusuna yanıt vermişti.

        İmirzalıoğlu, "Annesi ile beraber verecekleri bir karar ancak daha yaşı ufak. Kendisi kullanana kadar açma taraftarı değilim. Benim hesabımı soracak olursanız da ben sosyal medyayı pek sevmiyorum. Bu sebeple kullanmıyorum" demişti.

        5

        "MUHTEŞEM BİR ANNE OLDU"

        Kenan İmirzalıoğlu, kızıyla ilgili, "Genel olarak annesine benziyor ama içerden bir Kenan bakıyor" ifadelerini kullanmıştı.

        Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen ünlü oyuncu, "Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum" demişti.

        6

        "KISKANMIYOR DEĞİLİM"

        Daha önce de samimi bir itirafta bulunan Kenan İmirzalıoğlu, "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum" şeklinde konuşmuştu.

        7

        İŞTE LALİN BEBEK

        Daha önce kızının kendisine benzediğini söyleyen Kobal, sürpriz yaparak Lalin'in yüzünü göstermişti. Bebeğini sırtında taşırken çekilen selfie'sini Instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncunun fotoğrafı 300 binden fazla beğeni almıştı.

        8

        Ardından anneanne Nuray Kobal da kızı Sinem Kobal'ın çocukluk fotoğrafı ile torunu Lalin'in fotoğrafını Instagram'da paylaşmıştı. Lalin'in annesine olan benzerliği dikkat çekmişti.

        9

        LALİN NE DEMEK?

        İmirzalıoğlu ve Kobal'ın kızlarına Lalin ismini vermesinin ardından, Lalin'in anlamı merak konusu olmuştu. Lalin'in 5 farklı anlamı var:

        1. (Eski dilde) parlak kırmızı.
        2. Kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan. Yakut kırmızısı.
        3. Al dudaklı, kırmızı ve güzel dudaklı.
        4. Lal'den yapılmış.
        5. Çiçek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ