Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Slovacko Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Slovacko Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı, şifresiz izlenecek? FB MAÇI ŞİFRESİZ S Sport CANLI İZLEME LİNKİ EKRANI - Fenerbahçe Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında 3-0 mağlup ettiği Çekya ekibi Slovacko ile deplasmanda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. 3. eleme turu rövanş maçına sahne olacak zorlu randevu öncesi merak edilenleri bir araya getirdik. Peki, Slovacko Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

        2

        SLOVACKO FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

        UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçına sahne olacak Slovacko Fenerbahçe mücadelesi 11 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'de oynanacak.

        3

        SLOVACKO FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

        Slovacko Fenerbahçe rövanş maçı S Sports Plus'tan canlı olarak yayınlanacak.

        4

        FENERBAHÇE'NİN PLAY-OFF RAKİBİ KİM OLACAK?

        Fenerbahçe ise 3. turda Çekya temsilcisi Slovacko'yu elemesi halinde play-off turunda Avusturya ekibi Austria Wien ile mücadele edecek.

        Fenerbahçe, Slovacko'ya elenmesi halinde Konferans Ligi play-off turunda AIK-Shkendija eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ