Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam SON DAKİKA: Bakan Elvan'dan flaş görüşme! Esnaflar... - İş-Yaşam Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) ile toplantı yaptı. Bakan Elvan yaptığı açıklamada, "Esnaf kardeşlerimin sorunlarını en aza indirmek adına destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonra da esnafımızı yalnız bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

        Elvan açıklamasında "Esnafımız bizim için değerlidir, kıymetlidir. Pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz." derken, . "TESK yönetimiyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda esnafımızın sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini ele aldık. Sn. Bendevi Palandöken ve heyetine değerli fikirleri için teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar!" değerlendirmesinde bulundu.

        TESK ile toplantının arından TİSK ile de bir görüşme yapan Bakan Elvan, "TİSK Başkanı Sn. Özgür Burak Akkol ve beraberindeki heyeti Bakanlığımızda ağırladık. Ekonomik reform gündemi ile işgücü piyasamızın pandemi sonrası döneme hazır olması için fikir alışverişinde bulunduk. Atacağımız adımları sosyal taraflarla istişare içinde belirleyeceğiz." dedi

        REKLAM

        TİSK ile görüşmesinin ardından Bakan Elvan, bakanlıkta TÜRK-İŞ heyetini kabul etti. Pandemi döneminin görünmeyen kahramanları olarak fabrikalarda alın teri döken emekçileri gösteren ve çarkları döndürdüklerine dikkat çeken Elvan, görüşmeye ilişkin açıklamasında, "İşçilerimizin bizden beklentilerini ve gelecek dönem yol haritasını Türk-İş Yönetimi ile birlikte ele aldık. Sayın Ergün Atalay ve beraberindeki heyete yapıcı yaklaşımları için teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm emekçi kardeşlerime selam ve saygılarımızı iletiyorum." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ