Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Alex Teixeira... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan Alex Teixeira konusunda umutlu bekleyiş devam ediyor.

        2

        Brezilyalı yıldız, eşiyle birlikte gittiği Dubai seferinde herhangi bir takımla anlaşmazken bu durum siyah-beyazlıların bu transfere dair beklentilerini yeniden artırdı.

        3

        Ülkesine dönen Sambacı'nın Dubai'de yaşamak isteyen eşi Thais Cristina'ya Beşiktaş taraftarından "Come to Beşiktaş" mesajları yağmaya devam ederken Alex'ten de dikkat çeken bir paylaşım geldi.

        4

        Önceki gün eşinin fotoğraf paylaştığı noktadan bu kez kendini paylaşan yıldız oyuncunun bu hareketi de Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı.

        5

        JOSEF'TEN MESAJ: İŞ CİDDİYE BİNDİ

        Alex Teixeira'nın Beşiktaş'a transferi için mesai harcayanların başında gelen yakın arkadaşı Josef de Souza'dan da sosyal medyada flaş bir mesaj geldi.

        6

        Brezilyalı orta saha, ünlü bir futbol sayfasının Alex Teixeira için yaptığı "Come to Beşiktaş" paylaşımına "İş ciddiye bindi" yorumunu yaptı.

        13

        İtalyan ekibinden senelik 4 milyon Euro civarında maaş kazanan ve 2023'e dek sözleşmesi bulunan Uruguaylı stoper için 2 milyon Euro maaş ve kiralama formülünü sunun siyah-beyazlılar, yanıt beklemeye başladı.

        14

        Cagliari'nin yüksek maliyet nedeniyle bu kontrattan çıkmak istediği ifade edilirken Sergen Yalçın'ın çok istediği bu transferin olumlu noktalanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ