Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete: Yalandan geçilmiyor
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'ne katıldı. Konuşmasında Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "Bakıyorsunuz öyle bir muhalefet var ki yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma Bakanım gayet güzel ağzının payını verdi" dedi
ABONE OLCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ana muhalefet partisinin “Doğalgazın bir haftalık ömrü var” eleştirilerine cevap vererek “Ya siz ne zaman doğru konuşacaksınız ya. Elhamdülillah bizim öyle bir sıkıntımız yok. Doğalgazımız var. Tuz Gölümüzün altında doğalgazımız var, stoklarımız var, biz bütün tedbirlerimiz alıyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da 22 Ağustos 2020’de yaşanan sel afetinde en fazla zarar gören ilçelerin başında gelen Dereli ilçesinde Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni’ne katıldı. Törene Erdoğan’ın yanı sıra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı.