Galatasaray'ın Rafael Leao teklifi ortaya çıktı!
Transferde sessizliğini koruyan Galatasaray, Rafael Leao için girişimlerini sıklaştırdı. Sarı-kırmızılıların, bonservis bedeli olarak 35 milyon Euro'yu gözden çıkardığı, Portekizli yıldıza da çift haneli maaş ödemeye hazır olduğu öğrenildi.
Galatasaray transferde vitesi artırdı. Sarı-kırmızılı kulüp, Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao için temaslarda bulunuyor.
Galatasaray ilk etapta oyuncuyu mecburi satın alma maddesiyle kiralamayı düşünüyor.
35 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI
Sarı-kırmızılılar bu transfer için 35 milyon Euro'yu gözden çıkardı ve aracılar vasıtasıyla bunu iletti.
Galatasaray'ın Leao'ya yıllık ücret önerisi ise bonuslarla birlikte çift haneyi aşıyor.
Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe'nin hem oyuncuya hem Milan kulübüne yaptığı teklifler maddi açıdan daha yukarıda.
Sarı-kırmızılı kulüp hem Milan'ın inadını kırmak hem de önceliği Premier Lig'de oynamak olan Leao'yu ikna etmeyi hedefliyor.
2019-20'den bu yana Milan'da top koşturan Leao geçen sezon 31 resmi maçta 10 gol, 3 asistlik performans sergiledi.