Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri: İşte hedefteki 2 yıldız! - Galatasaray Haberleri
        1

        Transferde ezeli rakiplerinin gerisinde kaldığı için eleştirilen Galatasaray’da çalışmalar devam ediyor...

        2

        Sarı-kırmızılılarda öncelik her ne kadar orta saha olsa da savunma transferi de gündemde.

        3

        İngiliz takımlarının radarında olan Marcao’nun gitmesi halinde alternatif isimler belirleyen Galatasaray’ın bu bölgeye bir numaralı hedefinin geçen sezon başında da gündeme gelen Kolombiyalı stoper Jeison Murillo olduğu ortaya çıktı...

        4

        İtalyan basınının önemli yayın organlarından biri olan Calciomercato, Kolombiyalı stoperin Celta Vigo’dan Sampdoria’ya geri döndüğünü ve yeni sezonda da farklı bir takımda oynamasının yüksek ihtimal olduğunu vurguladı.

        5

        İtalyanlar, Murillo’yu isteyen takımların Cadiz, Real Sociedad, Fiorentina ve Galatasaray olduğunun altını çizdi, Cimbom’un transferde oldukça istekli olduğuna değinildi.

        6

        Geçen sezon Celta Vigo’da 18 maça çıkan 1992 doğulu oyuncu, bunların 17’sinde ilk 11’de oynamış ve 1 gol atma başarısı göstermişti.

        7

        Futbol kariyerine ülkesinde başladıktan sonra Avrupa’nın yolunu tutan Murillo, İspanya ve İtalya’da forma giydi.

        8

        İtalya devi Inter’in yanı sıra İspanyol devi Barcelona’da da bir süre oynayan 28 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’a gelirse Avrupa’da üçüncü kez ülke değiştirmiş olacak.

        9

        Kolombiyalı ile vatandaşı Falcao’nun da bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

        10

        ORTA SAHAYA NORVEÇLİ

        Stoper konusunda bunlar yaşanırken Galatasaray, takıma yeni bir Norveçli daha katacak.

        11

        Sarı-kırmızılılar, Seri’yi bu sezon kiralamaya yanaşmayan, bir başka eski Galatasaraylı Lemina’yı da Southampton'dan takıma katan Fulham’dan Stefan Johansen’i kiralamak istiyor.

        12

        Premier Lig’e çıkmasıyla beraber orta sahasını tamamen revize eden İngiliz ekibinde Johansen’in gözden düşmesi üzerine harekete geçen sarı-kırmızılılar 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu kiralamak için resmi teklifte bulunup beklemeye geçti.

        13

        Norveçli yıldızı ikna etmek için milli takımdan arkadaşları Linnes ve Omar Elabdellaoui de devreye girerken 2022’ye kadar Fulham ile sözleşmesi bulunan oyuncu için Galatasaray satın alma opsiyonu da ekletmek istiyor.

        14

        İngiliz basınından Sky Sports’un da verdiği haberde Fulham’ın, Lemina transferinden sonra Johansen’in ayrılmasına sıcak baktığı belirtilirken Galatasaray’ın teklifine kısa sürede dönüş yapılacağı ifade edildi.

        15

        Geçtiğimiz sezon Championship’te 33 maça çıkan Norveçli oyuncu dört asist yaparak skora katkı sağlamıştı. Fulham ile el sıkışan Galatasaray Johnsen’i ikna ederse transferi bitirecek.

        16

        BABEL GİTMİYOR!

        Galatasaray'da takımdan gönderilmek istenen isimlerin başında gelen Ryan Babel konusunda ise yeni gelişmeler yaşandı.

        17

        Sarı-kırmızılıların kendisinden kulüp bulmasını istediği Hollandalı yıldızın bu talebe olumsuz yanıt verdiği kaydedildi.

        18

        Aslan'dan 2.5 milyon Euro ve bonuslardan oluşan bir maaş kazanan tecrübeli futbolcunun indirim konusuna da yanaşmadığı ifade edildi.

        19

        Babel için tekrar beklemeye geçen sarı-kırmızılı kurmaylar, transfer dönemindeki gelişmelere göre bu konuyu yeniden ele alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ