Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray GOLCÜ! Boupendza CİMBOM yolunda! Son dakika Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Transferin son gününe girilirken tüm takımlarda olduğu gibi Galatasaray'da da hareketlilik devam ediyor.

        2

        İrfan Can Kahveci'yi ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran sarı-kırmızılılar, Gedson Fernandes, Yedlin ve Mostafa Mohamed transferleriyle önemli takviyeler yaptı.

        3

        Aslan bu hamlelerin ardından gözünü bir golcüye daha çevirirken Hatayspor'dan Boupendza'yı gündemine aldı.

        4

        Bu sezon attığı gollerle adından söz ettiren ve krallık yarışında ilk sırada bulunan Gabonlu oyuncu için Trabzonspor, Başakşehir ve Fenerbahçe'nin de sırada olduğu kaydedildi.

        5

        Galatasaraylı kurmayların Akdeniz ekibi ile bugün masaya oturması bekleniyor.

        6

        Hatayspor'un ise bu transferdeki talebi belli oldu. Hatayspor Asbaşkanı Ethem Sunar, Boupendza ile ilgili şunları söyledi:

        7

        "Galatasaray'dan Boupendza için bir teklif var. Galatasaray'a, Boupendza'ya 10 milyon euro değer biçtiğimizi söyledik. Biz Galatasaray'a yakınız da, Galatasaray bize ne kadar yakın onu bilemem."

        8

        "Biz 10 milyon Euro'ya yakınız. 10 milyon euro'nun altındaki hiçbir teklifi kabul etmeyeceğimizi söyledik. Futbolcunun şu an için gelişmelerden haberi yok. Takas için Galatasaray'dan alacağımız bir futbolcu bizim takımda oynayamaz. Sanmıyorum."

        9

        Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş da, önceki gün yaptığı açıklamada golcü oyuncuları Aaron Boupendza ile ilgili şunları söyledi:

        10

        "Boupendza 5 milyon 150 bin Euro ve 5 milyon 250 bin Euro'yu gördü. Rusya ve İtalya'dan teklif geldi. Biz satmadık. 10 milyon Euro'dan aşağıya satmayı düşünmüyoruz."

        11

        300 BİN EURO'YA GELDİ!

        Boupendza, sezon başı 300 bin euro karşılığında Ligue 1 ekibi Girondins Bordeaux'dan transfer edilmişti. Süper Lig macerası harika başlayan ve takımının en önemli hücum gücü haline gelen Gabonlu yıldız, kariyerinin en iyi günlerini Hatay'da geçiriyor.

        12

        2 TRANSFER GELDİ

        Galatasaray´ın transfer görüşmelerine başladığı Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed ve ABD'li savunma oyuncusu DeAndre Yedlin gece saatlerinde İstanbul´a geldi.

        13

        Mısır´ın Kahire şehrinden kalkan uçakla gelen Mohamed 00.30 sularında İstanbul Havalimanı´na indi. Kulüp yetkilileri tarafından karşılanan golcü oyuncu, kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.

        14

        YEDLIN DE İSTANBUL´DA

        İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen 27 yaşındaki sağ bek DeAndre Yedlin ise İrlanda'dan havalanan uçakla geldi. İstanbul Havalimanı'nda kulüp yetkilileri tarafından karşılanan savunma oyuncusu, kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele geçti.

        15

        YEDLIN DE İSTANBUL´DA

        İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen 27 yaşındaki sağ bek DeAndre Yedlin ise İrlanda'dan havalanan uçakla geldi. İstanbul Havalimanı'nda kulüp yetkilileri tarafından karşılanan savunma oyuncusu, kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele geçti.

        16

        İki oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından sarı-kırmızılılara imza atması bekleniyor.

        17

        TESTİ POZİTİF ÇIKAN FERNANDES İSTANBUL´A GELEMEDİ

        Öte yandan Galatasaray'ın resmi görüşmelere başlandığını bildirdiği Portekizli yıldız oyuncu Gedson Fernandes'in ise Covid-19 testi pozitif çıktı.

        18

        Testi pozitif çıkan ve uçuğa binemeyen Portekizli oyuncunun, Sağlık Bakanlığı´nın uçağının da hava şartları nedeniyle gidememesi üzerine İstanbul´a gelemediği öğrenildi.