Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Aboubakar'dan flaş açıklamalar: Fenerbahçe, sakatlık ve Sergen Yalçın... - Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kamerunlu oyuncu, "Beşiktaş'a dönmek benim için her zaman mutluluk verici. Burası benim için bir aile. Kulübü ve şehri tanıyorum. Buraya üçüncü kez geldim. Eski mutlulukları yaşamak ve takımıma katkı sağlamak için hazırım. Tekrar dönmeme vesile olan başkanımıza, hocamıza teşekkür ediyorum." dedi.

        REKLAM

        "KONTRATIM UZAYACAK DİYE OYNAMAMAZLIK YAPMADIM"

        REKLAM

        "ŞAMPİYONLUKLARIMI, AVRUPA'DAKİ BAŞARILARI UNUTMUYORUM"

        Fiziksel olarak çok iyi durumda olduğunu kaydeden Aboubakar, sözlerini şöyle sürdürdü:

        REKLAM

        "BEŞİKTAŞ AİLEM GİBİ"

        "FENERBAHÇE MENAJERİMLE KONUŞTU"

        Beşiktaş'ta çok sevdiği arkadaşları olduğuna dikkati çeken siyah-beyazlı oyuncu, "Hayatta bazen tanıştığınız insanlar ailenizin parçası olur. Beşiktaş'ta bu tarzda çok insan var. Necip, N'Koudou, Rosier gibi, Necip saygıyı hak eden çok iyi bir karakter Beşiktaş için. Rosier'i çok seviyorum. Onunla da çok konuştum. Rosier bazen konuşulmaya, dertleşmeye ihtiyacı olan eğlenceli bir karakter. Onunla aramızda çok iyi ve neşeli bir ilişki var. Onun da bazen stresten rahatlaması açısından konuşulmaya ihtiyacı oluyor. Onunla abi kardeş ilişkimiz var." değerlendirmesinde bulundu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ