Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir haftada 4 PKK'lı teröristin daha teslim olduğunu, Suriye Harekat Alanları'nda imha edilen tünel uzunluğunun 753 kilometreye ulaştığını bildirdi.

AA'da yer alan habere göre MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Bakanlık Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, Armoni Mızıkası Komutanlığı'nda düzenlenen haftalık basın bilgilendirme toplantısında konuştu.

Armoni Mızıkası Komutanlığının, Türkiye'nin en eski ve en köklü çok sesli müzik kurumu olduğunu hatırlatan Aktürk, 1826'da İstanbul'da "Muzika-i Hümayun" adıyla temelleri atılan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin askeri müzik geleneğini çağdaş yorumlarla yaşatan kurumun, yurt içi ve yurt dışında katıldığı tören, festival ve müzikal etkinliklerde Türkiye'yi başarıyla temsil ettiğini söyledi.

Aktürk, devletin bekası ve milletin huzuru için gerçekleştirilen görev ve faaliyetlere büyük bir şevk ve gayretle devam edildiğini belirterek, şunları anlattı:

"Savunma ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ülkemizin varlığına yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir. Bu kapsamda son bir haftada 4 PKK'lı terörist daha teslim olmuş, sınırlarımızda ve ötesinde arazi arama-tarama; mağara, sığınak, barınak ile mayın ve el yapımı patlayıcı tespit ve imha çalışmalarına devam edilmiş, Suriye Harekat Alanları'nda imha edilen tünel uzunluğu 753 kilometreye ulaşmıştır."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ