Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş transfer haberleri, transfer dedikoduları, 19 ocak 2015 transfer haberleri, transfer iddiaları, bomba transfer haberleri, türk basınında transfer iddiaları - Galatasaray Haberleri
        1

        WARİS'E PREMİER LİG'DEN TALİP
        Trabzonspor'un Ganalı kanat oyuncusu Majeed Waris'e Premier Lig takımlarından Stoke City'nin talip olduğu iddia edildi. (Fanatik)

        2

        LİNNES'TEN KÖTÜ HABER
        Beşiktaş'ın sağ bek için bir numaralı adayı olan Martin Linnes'ten siyah-beyazlılara kötü haber geldi. Oyuncunun menajeri Norveç basınına konuştu, bu transfer için kapıyı tamamen kapattı. (Fanatik)

        3

        BEŞİKTAŞ İÇİN SÜRPRİZ İSİM
        Rus medyası; "Beşiktaş yönetimi, sağ kanat ve forvet arkası oynayan 22 yaşındaki Toni Silva için CSKA Sofya'ya 1.5 milyon euro'luk teklif yapmaya hazırlanıyor" diye yazdı. (Fotomaç)

        4

        BEŞİKTAŞ'A STOJANOVİC
        Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Maribor'un sağ beki Stojanovic'i istediğini yazan Slovenya gazetesi EKİPA24, transferin bugün açıklanacağını öne sürdü.

        5

        NIASSE'DEN YEŞİL IŞIK
        Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar Belediyespor'dan öğrencisi Oumar Niasse yaptığı açıklamada, "Hamzaoğlu çağırırsa Galatasaray'ı tercih ederim" dedi. Niasse, Lokomotiv Moskova'da forma giyiyor.

        6

        TRABZON İSTEDİ BEŞİKTAŞ ALIYOR
        Hamburg'da forma giyen Tolgay Arslan'ın menajeri Beşiktaş'la transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldi.

        7

        ERCİYES'E SÜPERSTAR
        Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, bir zamanlar Real Madrid forması giyen Hollandalı oyuncu Royston Drenthe'yi kadrosuna kattı.

        8

        ARAS'TAN BEŞİKTAŞ İTİRAFI
        Kara Kartal'ın orta alandaki transfer hedefi Aras Özbiliz, “Beşiktaş, kulübümle temasa geçti. Ben de babam aracılığıyla kendileriyle görüşüyorum. Durumum yakında netleşir” dedi.

        9

        YETENEK AVCISI BEŞİKTAŞ
        Gelecek vadeden genç oyuncuları transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın listesine Hamburg forması giyen Ahmet Arslan da girdi.

        10

        ADEBAYOR KALIYOR
        Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Emmanuel Adebayor, haftada 100 bin pound kazandığı Tottenham'da kalacağını açıkladı.

        11

        ASLAN'DAN SERDAR HAMLESİ
        Özellikle savunma bölgesinde yaşanan sorunlara son olarak Semih Kaya'nın sakatlığı eklenince, Galatasaray defansa takviye yapmak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, Bursa'dan Serdar Aziz'i istiyor.

        12

        ADANA DEMİR UMUT'U BEKLİYOR
        Galatasaray'ın genç orta saha oyuncusu Umut Gündoğan ile prensipte anlaşan ve 100 bin TL transfer peşinatını da yatıran Adana Demirspor, artık oyuncuyu bekliyor. (AMK)

        13

        MANCHESTER'A TEKLİF GİTTİ
        20. şampiyonluk için gözünü karartan Fenerbahçe, dünyaca ünlü bir golcüye imza attırarak rakiplerine göz dağı vermek istiyor. Lisenin ilk sırasındaki isim olan Edin Dzeko'yu kiralamak için düğmeye basıldı ve Manchester City'ye teklif yapıldı. (Fanatik)

        14

        İKİ KOLDAN HÜCUM!
        Galatasaray, Bursaspor'a Fernandao'nun kiralık sözleşmesini fesh etmesi için Pandev, Eboue ve Dzemaili'den birini vermeye hazır. Yönetim diğer yandan da Fernandao'nun bonservisini elinde bulunduran Atletico Paranaense ile pazarlıklara devam ediyor. (Fanatik)

        15

        EMENIKE RUSYA YOLCUSU
        Fenerbahçe'de mutlu olmayan yıldız golcü için yarın İstanbul'da bir görüşme yapacak olan Lokomotiv Moskova, N'Doye'yi karşılıklı takas olarak önerecek. Dinamo Moskova ise 10 milyon Euro teklif ediyor. (AMK)

        16

        BOMBA İDDİA!
        Ara transferde yapacağı forvet takviyesi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, adeta deprem etkisi yapacak bir isim gündeme geldi: Didier Drogba... (Fotomaç)

        17

        PRANDELLİ'YE YENİ GÖREV İDDİASI
        Corriere Dello Sport, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ile ilgil bomba bir idda attı ortaya. Habere göre; Prandelli, sarı-kırmızılılar için çeşitli ülkerlerde oyuncular izleyip kulübe rapor veriyor.

        18

        EGEMEN ÇİN BOMBA İDDİA!
        Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Egemen'in menajeriyle görüştü ve Egemen'e 1.5 milyon Euro vermeye hazır olduklarını iletti. Eğer anlaşma sağlanırsa G.Saray, Egemen ile protokol yapıp kararı mayıs ayında gelecek yeni yönetime bırakacak. (Takvim)