Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Lisesi'nde Geleneksel Pilav Günü etkinliği gerçekleştirildi - Galatasaray Haberleri

        Bu yıl 81'incisi gerçekleştirilen etkinliğe, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaray Eğitim Vakfı İkinci Başkanı Köksal Bayraktar, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp ile lisede eğitim gören çok sayıda eski ve yeni öğrenci katıldı.

        Lisenin Tevfik Fikret Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, yaş kütüğüne plaket çakılmasıyla devam etti. Mezuniyetlerinin 50. yılını dolduran Galatasaray Lisesi öğrencilerinin plaketlerini almasının ardından, katılımcılar hazırlanan pilavı yedi.

        Pilav gününde lise bahçesinde Galatasaray Futbol Takımı'nın kazandığı Spor Toto Süper Lig kupası ile Ziraat Türkiye Kupası da sergilendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ