Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek, Burak Yılmaz için noktayı koydu! - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        UEFA ile mali açıdan başı belaya giren ve kötü tabloyu düzeltmek için arayışta olan Galatasaray’da son dönemde en çok merak edilen konu Burak Yılmaz’ın geleceği: Gidecek mi, kalacak mı?

        2

        Birçok futbolcuyu transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, UEFA’nın freni ile karşı karşıya kalınca ‘yeni transfer’ düşüncesini rafa kaldırmış ve son dönemde taraftarlarla yıldızı barışmayan Burak Yılmaz’a gelen teklifleri masaya yatırmıştı.

        3

        Slaven Bilic’in takımı West Ham’ın yanı sıra Çin’den bazı ekiplerin Kral ile ilgilenmesi ilk olarak Mustafa Denizli’yi harekete geçirdi

        4

        Kan kaybına tahammülü kalmayan tecrübeli teknik adam Kastamonu maçının ardından “Burak hiçbir yere gitmez. Teklif gelirse değerlendirir miyiz? O da zor” diyerek bu konuyla ilgili tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

        5

        'EN BÜYÜK ÇABAMIZ CEZA ALMAMAK'
        Bu gelişmeler üzerine Habertürk’e çok özel açıklamalarda bulunan başkan Dursun Özbek, şu ifadeleri kullandı:

        6

        “Şu ana kadar masaya gelen bir teklif yok. Hepsi tevatür. Zaten hocamız Mustafa Denizli istiyorsa Burak Yılmaz takımda kalır."

        7

        "Biz şu anda UEFA eşiğini atlamak için uğraşıyoruz. Hiçbir şekilde bunu riske edemeyiz. Bu yüzden transfer düşünmüyoruz."

        8

        "G.Saray’ın geleceğini, prestijini, menfaatlerini korumak zorundayız. Bizim en büyük çabamız, UEFA’dan ceza almamak."

        9

        "Bunun için en iyi şekilde savunmamızı hazırlıyoruz. Şubat ayında İsviçre’nin Nyon kentindeki toplantıda görüşmeler yapacağız."