Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Lukas Podolski'nin dönmesi bekleniyor! - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Süper Lig’de aldığı Osmanlı yenilgisi ile şampiyonluk yarışında az da olsa taşıdığı umudu tamamen tüketen G.Saray, elde kalan Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi hedeflerine odaklanırken teknik direktör Mustafa Denizli ve kurmayları, Lukas Podolski’nin dönmesini dört gözle bekliyor. Ligin ilk yarısında oynanan Kayserispor maçında sakatlanan ve takımdan uzun bir süre ayrı kalan Lukas Podolski’nin yokluğu fazlasıyla hissedilirken, forma giydiği 24 resmi maçta 10 gol atan, 4 asist yapan yıldız futbolcu, sakatlığı sonrası tedavi için Almanya’ya gitmişti.

        Sık sık sosyal medya hesabından tedavi sürecine dair fotoğraflar paylaşan Podolski’nin dönüşünü adeta iple çeken Denizli, Poldi’nin ofansif gücünün önemli bir silah olduğunu ekibiyle yaptığı toplantılarda da dile getiriyor. Tecrübeli çalıştırıcının yardımcılarına Ankara’da alınan ağır yenilginin ardından “Eğer Lukas Podolski olsaydı Osmanlıspor maçını kazanabilirdik. Bizim için büyük bir eksik” diyerek dert yandığı ve Alman oyuncunun bir an önce takıma katılmasının şart olduğunu belirttiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ