Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sabri'nin gol attığı maçlarda Galatasaray yenilmiyor - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Teknik direktör Mustafa Denizli, son haftalarda ikinci yarılarda oyuna girip hareket getiren Sabri Sarıoğlu’nu, Lazio önünde 11’de başlatırken, tecrübeli oyuncuya sağ bekte değil sağ açıkta forma verdi. Bu maç Sabri için manevi yönü dışında maddi açıdan da önem taşıyan bir 90 dakika oldu. Lazio önünde oynayarak bu sezonki 30. resmi maçına çıkan Sabri Sarıoğlu, böylece sözleşmesinde yer alan 300 bin TL’lik ekstra primi almaya hak kazandı. Sezon başında 4.8 milyon TL karşılığında nikah tazelenen Sabri, aynı para karşılığında otomatik olarak bir yıl daha yenilenmesi gereken sözleşmesindeki uzatma maddesini yönetimin isteği üzerine bu hakkı kazandığı maç öncesi iptal etmişti.

        ALKIŞLARLA KENARA GELDİ

        Sabri Reyiz, Lazio önünde takımının tek golüne imza atarak tur umutlarının İtalya’ya taşınmasını sağladı. 12’de Selçuk’un savunmanın arkasına gönderdiği pasta Donk topla buluşurken, Hollandalı bekletmeden Sabri’ye pasını açtı. Tecrübeli oyuncu ağları bulduğunda TT Arena’da büyük coşku yaşandı. Böylece Avrupa’da 7 yıllık gol hasretine nokta koyan Sabri, son olarak 30 Temmuz 2009’da Maccabi Netanya maçında ağları bulmuştu. Sabri, 78. dakikada alkışlar eşliğinde yerini Umut Bulut’a bıraktı.

        ‘KÜÇÜK BÜYÜCÜ`

        Amerika’nın FoxSoccer kanalı, attığı golden sonra Sabri’yle ilgili ilginç bir yakıştırma yaptı. 1.70 boyundaki Sarı- Kırmızılı oyuncu için “Little Magician” (Küçük büyücü) ifadesi kullanıldı. İtalyan basını da Lazio’nun iyi futbol ortaya koyduğunu, Sabri’nin golünün galibiyetle Roma’ya dönülmesini önlediğini yazdı.

        REYİZ ATARSA ASLAN YENİLMİYOR

        Avrupa’da 7 yıllık aradan sonra ağları bulan Sabri’nin gol sevinci yaşadığı maçlarda Aslan’ın sırtı yere gelmiyor. Sarı-Kırmızılı formayla 22. golünü dün Lazio’ya karşı atan Reyiz’in rakip fileleri sarstığı 21 maçta da G.Saray yenilmedi. Cimbom, bu karşılaşmalarda 19 galibiyet alırken, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ