Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Umut'un penaltı pozisyonunda olanları açıklamasını isterim" - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un Galatasaray'a 2-1 yenildiği ve bordo-mavili 4 futbolcunun kırmızı kart gördüğü maçın ardından açıklamada bulunan Büyükaydın, hakemlerin yanlı tutum içinde olduğunu iddia ederek, şu ifadeleri kullandı:

        "Bütün sporseverler futbolla ilgili şeylerin hepsini sahada gördü. Takım olarak iyi mücadele ortaya koyduk ama hakemlerimizin yanlı tutumlarından dolayı bugüne kadar kaybettiğimiz puanları alt alta koyduğumuzda bugünden farklı yerde olurduk. Herkes maçı izledi. İki penaltımız verilmedi. Bir penaltı verildi ama o tartışılır. Gereksiz yere çift sarı karttan Özer Hurmacı atıldı. İlk sarı kartında yaptığı gereksiz tartışmada hakem doğru iş yapmıştır ama ikinci sarı kartındaki faulü ve sarı kartı doğru bulmuyorum. Verilen penaltının penaltı olmadığını herkes gördü. Ardından iki kırmızı kart çıktı. Türk futbolu olarak bu şekilde bir yere gidemeyeceğimizi düşünüyorum."

        Futbolcuların üzgün olduğunu aktaran Büyükaydın, "Çocukların hepsi üzgün. Ortaya koydukları mücadelenin karşılığının bu olmadığını düşünüyoruz. Gereksiz kırmızı kartlar gördük. Bu arkadaşlara da gerekli uyarılarda bulunacağız" diye konuştu.

        Gereksiz kartı kimin gördüğünün sorulması üzerine Yılmaz Büyükaydın, "Salih'inki gereksiz bir kart olabilir. Konuşarak mücadele etmeyeceğiz, ayaklarımızla, futbol bilgimizle oynayacağız. O anki stresle olabilir. Umut geçmişte bizde oynadı. Kendisinin penaltı pozisyonunda olanları açıklamasını isterim" şeklinde görüş belirtti.

        HAKEMLER OTOPARKTAN ÇIKARILDI

        Verdiği kararlar nedeniyle bordo-mavili kulübün tepkisini çeken hakem ekibi, otoparktan çıkarıldı.

        Karşılaşma sonrasında hakemlerin çıkış yapacağı yerde, yoğun güvenlik önlemleri alınması dikkati çekti. Ancak hakem ekibi, yoğun güvenlik önlemleri altında otoparktan çıkış yaptı. Bu sırada yayıncı kuruluş dahil hiçbir basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verilmedi. Hakem ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu'na ait araçla eskort eşliğinde stattan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ