Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ahmet Nur Çebi'den Mario Gomez açıklaması - Beşiktaş Haberleri

        “Mario, 21 Nisan’da yeni sezon için kalıp kalmamak konusundaki talebini bize iletecekti. Fakat bizden süre istedi, kabul ettik. Biz kalmasından yanayız”

        “9 Mayıs’ta bize kesin cevabını verecek. Biz olumlu olacağını düşünüyoruz. Beşiktaş’tan Ayrılmak isteseydi olumsuz cevap verirdi”

        Siyah-Beyazlılar’ın 2 numarası Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın gündemindeki birçok önemli konuda açıklamalarda bulundu.

        İlk olarak Fiorentina’dan kiraladıkları Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceğini değerlendiren Çebi, “Mario Gomez sizin de yazdığınız gibi 21 Nisan’da yeni sezon için kalıp kalmamak konusundaki talebini iletecekti. Fakat bizden süre istedi. Biz de kabul ettik. Kalmasından yana görüş bildirdik. 9 Mayıs’ta bize kesin cevabını verecek. Biz olumlu olacağını düşünüyoruz. Ayrılmak isteseydi olumsuz cevap verirdi” dedi.

        Alman futbolcunun kendilerine lig şampiyonluğunu getireceğine inandıklarını söyleyen başarılı yönetici, “Mario’nun, ‘Bu golleri tek başıma atmıyorum. Biz bir takımız’ demesi her şeyin özeti. Ne kadar büyük bir oyuncu olduğunun kanıtı. Gomez gibi oynayan, oynamayan tüm futbolcular şampiyonluğa inanmış durumda. Hepsinin gözleri parlıyor” dedi. İşte Çebi’nin diğer sözleri;

        'DAHA 5 MAÇ VAR HAVAYA GİRMEDİK'

        Çebi: Şampiyonluk için tam beş maç ve kazanılacak 15 puan var. Bazı çevreler şampiyon olmuşuz gibi bir algı yaratıyorlar. Bu küçük hesaplara gelmeyeceğiz. Bizim için şu an ligin başı ya da ortasından farklı bir durum yok. Tüm maçları kazanıp ligi bitirmek istiyoruz. Çok zorlu maçlar oynayacağız. Rakiplerimize saygı duyup oynamadan maç kazanmış havasında asla olmayacağız!

        'FİZİKEN VE RUHEN ŞAMPİYONLUĞA HAZIR'

        “Şenol hoca dünya üçüncülüğü elde etmiş bir isim. Ligde şampiyonluklar kovalamış. Büyük tecrübe. Her şeyin bir ilki vardır. İnşallah burada onu da gerçekleştirecek. Hocayı da fiziken, ruhen tam kapasite ile mutlu son için son derece istekli görüyoruz. İnşallah gerçekleşecek.”

        'TAKIMIN TARAFTARA İHTİYACI VAR'

        “Taraftarlarımız bu takımın itici gücü. Skor ne olursa olsun 90 dakika bu gücü sahaya yansıtmalı tribünler... Özellikle kalan maçlarda takımın en çok buna ihtiyacı var. Hiç durmadan 90 dakikayı destek tezahüratları ile tamamlamalılar. Başarı, en sağlam güçbirliği yapılarak geliyor.”

        'TOLGA VE İSMAİL'LE ANLAŞMA YOK'

        “Her iki oyuncumuzla görüşmemiz sürüyor. Birçok konuda el sıkıştık. Fakat eksik olan bazı maddeler var. Görüşmeler henüz imza aşamasına gelmedi. Fakat kalmalarını istiyoruz. Eksik olan maddelerde de ortak yolu bulacağımızı düşünüyoruz.”

        'AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ...'

        “Aziz Yıldırım’ın konuşmasında bizim açımızdan bir sakınca yok. Sözleri kendi camiasını bağlar. Biz Beşiktaş olarak salt konuşma yerine icraat yapmayı uygun görüyoruz. Geceli gündüzlü çalışıyoruz. Önce iş; prensibimiz bu. Yeri ve zamanı gelince de elbette konuşuruz gerekenleri.”

        CİTY TEKLİFİ KAFASI KARIŞTI

        Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 29 maçta attığı 22 golle Beşiktaş’ı uçuran isim olan Mario Gomez, Kara Kartal’da yaptığı büyük çıkışın ardından devlerin radarına girmişti. İlk etapta yoluna Beşiktaş’la devam etmeyi planlayan 30 yaşındaki futbolcunun, kendisine menaceri aracılığıyla Pep Guardiola’dan gelen, “Seni sezon sonunda Manchester City’ye götürebilirim” mesajı sebebiyle geleceği konusunda kararsız olduğu bildirildi. Tecrübeli futbolcunun, bu tekliften dolayı kafasının karışık olduğu ifade edildi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ