Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Kupa Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa Maçı Ne Zaman, hangi kanalda? Süper Kupa bilet fiyatları! - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası galiplerinin karşılaştığı Süper Kupa karşılaşması için heyecan dorukta. Lig şampiyonu Beşiktaş ile kupa galibi Galatasaray'ın karşılaşacağı Süper Kupa finali ne zaman oynanacak? İşte bilet fiyatları ve karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

        BEŞİKTAŞ-GALATASARAY SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

        2015-2016 Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Galatasaray, Süper Kupa için karşı karşıya geliyor. Beşiktaş-Galatasaray maçı 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü başlayacak. Konya'da bulunan Torku Arena'da oynanacak olan mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        BİLET FİYATLARI

        Son Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray arasında 13 Ağustos 2016 tarihinde oynanacak Turkcell Süper Kupa müsabakası öncesi organizasyon toplantısı bugün TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezinde yapıldı.

        Toplantıda Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa'nın bilet fiyatları Kale Arkaları (Kuzey ve Güney - ikinci kategori) 75 TL, Maraton Tribünü ve Kapalı Tribün (Doğu ve Batı - Birinci kategori) 150 TL olarak belirlendi.

        Bilet satışının önümüzdeki günlerde TFF'nin bilet satış sitesi olan bilet.tff.org üzerinde başlayacağı duyuruldu. TC Kimlik Numaraları'yla yapılacak satışta bir kişinin en fazla iki bilet alabileceği belirtildi.

        Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun Turkcell Süper Kupa müsabakasındaki dağılımı ise şu şekilde oldu:

        Beşiktaş: Doğu ve Güney Tribünleri

        Galatasaray: Batı ve Kuzey Tribünleri

        TFF'den yapılan açıklamada, Turkcell Süper Kupa'yı stadyumda seyretmek isteyen Gaziler ve engelli futbolseverler için bilet dağıtımının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacağı ifade edildi.

        BEŞİKTAŞ-GALATASARAY ÖNCE SÜPER KUPADA SONRA DA LİGDE SEZONUN İLK DERBİSİNİ OYNAYACAK

        Beşiktaş'la 5. haftadan önce Süper Kupa Finali'nde de karşılaşacaklarını hatırlatarak söze başlayan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün şunları söyledi:

        "İlk derbiden önce, sezon başlamadan Süper Kupa'da bir araya geleceğiz. Bu hafta toplantısı olacak burada. Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmaları nerede oynanırsa oynansın, her zaman Türk futboluna büyük kazançlar sağlamıştır. İzleyene ve oynayana büyük keyifler vermiş karşılaşmalardır. Bu sene de umuyorum yine lige, Süper Kupa'ya yakışan karşılaşmalar olacaktır. Sonunda da şampiyon olanı hep beraber kutlayacağız. İnşallah kazasız belasız, sakatlıkların en az olduğu bir sezona böyle güzel bir derbiyle başlarız.

        Zaten milletçe zor günlerden geçtiğimizi biliyoruz. Burada herkesin vazifeleri var, bunları göstermek zorunda. Bizim de vazifelerimiz var. Türk sporuna katkıda bulunan, Türk futbolunun lokomotif kulüpleri olarak toplumumuzun karşısına çıkan güzide kulüpleriz. Bizim üzerimize düşen de vazifelerimizi yerine getirmek olacaktır."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ