Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Muhtemel 11'ler! - Futbol Haberleri

        Spro Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe 3 puan için kıyasıya mücadele edecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Kasımpaşa, Fenerbahçe'yi yenip moral bulmak istiyor. Peki Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Muhtemel 11'ler ve maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        KASIMPAŞA-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

        Ligin 4. haftasında Lacivert-Beyazlılar, bu sezon ligde hiç galibiyet alamayan Fenerbahçe ile mücadele edecek. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı 19 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz üstlenirken dördüncü hakem ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Strahil Popov, Kenny Otigba, Titi, Vasil Bozhikov, Andre Castro, David Pavelka, Tunay Torun, Herolind Shala, Adem Büyük, Franck Etoundi

        FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Van Der Wiel, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Alper Potuk, Mehmet Topal, Jeremain Lens, Moussa Sow, Volkan Şen

        DİCK ADVOCAAT: BU İŞİN ŞAKASI KALMADI

        Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat, Kasımpaşa maçı öncesinde uyarılarda bulundu... Hollandalı çalıştırıcı ligde hala galibiyetlerinin bulunamamasının kabul edilemez olduğunun altını bir kez daha çizerken ne olursa 3 puana ulaşmak zorunda olduklarını söyledi. Advocaat yaptığı toplantıda, “Artık bu işin şakası kalmadı. Fenerbahçe tarihinin en kötü başlangıcına sahip olma unvanı, hiçbirimizin kariyerinde sahip olmaktan dolayı mutlu olacağı bir durum değil. Bunun için de camianın beklediği galibiyeti Kasımpaşa karşısında almamız gerekiyor” diye konuştu.

        "ARTIK KREDİMİZ YOK"

        Hollandalı teknik adam, “Artık kredimiz yok. Galibiyetten başka düşüncemiz olamaz. Bunun için hepinizden tam konsantrasyon istiyorum. Bu maçta rakibin gol atmasını beklemeden gerçek futbolumuzu ortaya koymalıyız. Özellikle gol bölgesinde daha önceki maçlarda olduğu gibi yine bonkör olmayıp fırsatları değerlendirelim” ifadelerini kullandı.

        KASIMPAŞA İLE FENERBAHÇE 27. MAÇINA ÇIKIYOR

        Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde bugün 27. kez karşılaşacak.

        İki ekip arasında geride kalan 26 maçtan 21ini Fenerbahçe, 3ünü Kasımpaşa kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı.

        Rekabette son 7 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçenin lig maçlarındaki 60 golüne, Kasımpaşa 21 golle yanıt verdi.

        Geçen sezonki maçları Fenerbahçe, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadında 1-0, Kadıköyde de 3-1lik skorlarla kazandı.

        EN FARKLI SKORLAR

        İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı skorlu galibiyeti Fenerbahçe, 6-2'lik sonuçla elde etti.

        2010-2011 sezonunun ilk yarısında Kasımpaşa'nın sahasındaki yenileme çalışmaları nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı Fenerbahçe 6-2 kazanırken, bu sonuç, iki ekip arasındaki 26 müsabaka içinde en farklı skor olarak ortaya çıktı.

        Kasımpaşa ise 2009-2010 sezonunda Kadıköyde yapılan ve Fenerbahçenin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçtan 3-1, 2012-2013 sezonunda kendi sahasındaki karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı.

        Bu arada, Fenerbahçe ile Kasımpaşa, iki aşamalı olarak oynanan 1962-1963 sezonunda hem Beyaz Grupta hem de Final Grubunda birlikte yer alınca, bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldu.

        Simon Kjaer (solda) ve Mehmet Topal (sağda)
        Simon Kjaer (solda) ve Mehmet Topal (sağda)

        MEHMET TOPAL VE KJAERİN CEZASI BİTTİ

        Fenerbahçede Mehmet Topal ve Simon Kjaerin kırmızı kart cezaları sona erdi.

        Ligin ilk haftasındaki Medipol Başakşehir maçında kırmızı kart gören Mehmet Topal, ikinci haftadaki Kayserispor ve üçüncü haftadaki Bursaspor müsabakalarında forma giyemedi. Kayserispor mücadelesinde oyundan ihraş edilen Kjaer ise cezası nedeniyle Bursaspor maçını kaçırdı.

        Cezalarını tamamlayan iki futbolcunun da Kasımpaşa mücadelesinde sahadaki yerini alması bekleniyor.

        VAN PERSIE YINE KAYIP

        Fenerbahçe’de Robin van Persie sıkıntısı güncelliğini koruyor... Dick Advocaat’ın “Fizik kondisyonu eksik” dediği tecrübeli oyuncu idmanlarda ortalıkta görünmüyor. Kasımpaşa maçı öncesinde dün(17 Ağustos) yapılan çalışmada RVP yine yer almazken ağrılarının olduğu yinelendi. Robin van Persie bu sezon 6 kez resmi maça çıkabildi. Hollandalı oyuncu 6 maçta toplam 215 dakikada sahada kalırken 7 şut çekip 3 isabet sağladı ancak gol bulamadı. ‘Uçan Hollandalı’ geçen sezon 48 resmi karşılaşmada 22 kez ağları sarsmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ