Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Inter'den Caner Erkin açıklaması! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve ameliyat edilen Caner Erkin'i hastanede ziyaret etti.

        2

        Milli futbolcuya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Orman, ameliyatı gerçekleştiren Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya'dan Caner Erkin'in son durumuyla ilgili bilgi aldı.

        3

        Fikret Orman yaptığı açıklamada, Caner'in moralinin iyi olduğunu belirterek, "Ne zaman döneceğim' diye hesap yapıyor. İstirahat edecek. Caner, en yakın zamanda umarım aramıza dönecek. Allah tedavisi olan hastalıklar, sakatlıklar versin ve kimseyi çaresiz bırakmasın...

        4

        Bunlar tedavisi olan şeyler. Bizim için kayıp ancak Beşiktaş'ın geniş bir kadrosu var. Yolumuza devam edeceğiz. Bunlar bizim evlatlarımız. Bizimle beraber olduğu sürece bütün çocuklarımıza ailemizin bir ferdi olarak gerekli ilgiyi göstermeye çalışıyoruz. Caner, Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağladı. Sanki 10 senedir bu kulüpte gibi oynuyor. Taraftar da onu çok sevdi. Bir an önce dönmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        5

        ŞENOL GÜNEŞ, FUTBOLCULAR VE FATİH TERİM'DEN ZİYARET
        Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, tedavi altında bulunan Caner Erkin’i ziyaret ettiler.

        6

        Şenol Güneş, “Üzücü bir olay. Hem kendisi hem de biz tüm Beşiktaş camiası çok üzgünüz. Allah şifa versin. Şu an itibariyle iyi durumda. Morali de iyi. Caner’i çok seviyoruz. Herkes seviyor. Takım çok seviyor. En kısa zamanda yanımızda olmasını istiyoruz” dedi.

        7

        Cenk Tosun ise, "Gerçekten çok üzüldük. Dün 3 puana sevinemedik bile Caner’i öyle yerde yatarken görünce. Maçtan sonra soyunma odasında gerçekten hiçbir sevinç olmadı. Herkes çok üzgündü. Bütün arkadaşları, sevdiği insanlar, hocalarımız onu yalnız bırakmadı...

        8

        Bu zor dönemde yanında olmak için elimizden geleni yapacağız. Daha güçlü döneceğini umuyorum. Allah acil şifa versin. Caner her zaman pozitif bir insan olduğu için tabi sakatlığın verdiği bir üzüntüyle epey bir sinirliydi, üzgündü. Ama bugün içeride her zaman bidiğimiz gibi tanıdığımız gibi şakalaşıyor, gülüyor. Pozitif olduğu için daha hızlı atlatacaktır" ifadelerini kullandı.

        9

        INTER'DEN CANER ERKİN AÇIKLAMASI
        Bonservisi Inter'de olan Caner Erkin'in sağlık durumuyla ilgili olarak hem Beşiktaş'tan hem de menajerlik şirketinden bilgi alan Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio İtalyan basınına kısa bir demeç verdi.

        10

        Caner'in sakatlığından bilgi sahibi olduklarını aktaran Ausilio, "kiralık oyuncularımızın oynadığı her maçtan sonra kulübün scout ekibinden detaylı bir bilgi alıyoruz. Caner de bilgi aldığımız futbolcularımız arasında. Sakatlığı ile ilgili bilgi sahibiyiz. Performansı tam yükselirken yaşadığı bu talihsiz sakatlık çok üzücü" diye konuştu.

        11

        Ausilio, bu durum 'Futbolcunun Beşiktaş'a kalıcı transferini engelleyecek mi?' şeklindeki soruya ise, "İki kulüp arasında imzalanan bir sözleşme var. Satın alma opsiyonu Türk kulübüne ait, Oyuncuyu almak isterlerse sezon sonuna kadar belirlenen rakam üzerinden transferi gerçekleştirebilirler" dedi.

        12

        CANER ERKİN TABURCU OLDU
        Dün akşam oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan ve aşil tendonu kopan Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin taburcu oldu. 28 yaşındaki oyuncu ameliyatın ardından hastaneden tekerlekli sandalye ile ayrıldı.

        13

        Hastane çıkışında konuşan Caner Erkin, "Bu çok talihsiz bir sakatlık. Futbolcuların futbol hayatları boyunca geçirebilecekleri en talihsiz sakatlıklardan bir tanesi. Ama sonuçta futbolcuların başına böyle şeyler geliyor. Onun için daha güçlü olacağım. İyileştikten sonra çalışmaya devam edeceğim.

        14

        Futbola en içtenliğimle dönmeye çalışacağım. Taraftarlarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Daha güçlü bir Caner Erkin olarak onların önüne çıkacağım. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        15