Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Abdurrahim Albayrak'tan flaş açıklama! "2018 için..." - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, NTV Spor'a konuştu. 2018 yılında Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyacağını yineleyen Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek yönetiminin yaptığı hatalardan bahsetti.

        İşte Albayrak'ın açıklamaları:

        "CEZA ALINMASA BİLE, DEVLER LİGİ ÇOK ZOR"

        "Galatasaray ile ilgili ciddi endişelerim vardı, tespitlerim, yapılan transferler, oynanan futbol... Bu yılı kaybettik. Şimdi Avrupa'ya gitme tehlikesi yok diyoruz ama Devler Ligi kazanmamız lazım. 2. lik şansımızdan da uzaklştık. Ceza almasak da siz kendi kendinizi cezalandırmışsınız. Transferde bilinçsiz paralar gitti. Galatasaray'ın ihtiyacı olan oyuncular olsa böyle olmazdı. Ciddi endişelerim var Galatasaray için benim."

        REKLAM

        ALBAYRAK GERİ DÖNECEK Mİ?

        Galatasaray'ın mevcut başkanı var. Bana konuşmak yakışmaz ama şunu herkes bilsin Galatasaray bir gecede başkan çıkartmıştır, Duygun Başkan... Bana Galatasaray'ın ihtiyacı oolduğunu söylediğinde koşa koşa geldiim ama sağlık sebeplerimle ayrılmıştım. 2018'de allah büyüktür erken konuşmak istenmiyorum ama 2018 için bayağı iddialıyım."

        REKLAM

        HAMZA HOCA GÖNDERİLMESE...

        "Borçlanmaların hepsi en baştan geldi. Fatih Terim, Ali Dürüst ile ben inanılmaz bir üçlüydük, Türkiye'de dillere destan olmuştuk. Aysal'ın dolduruşuyla seçime gitmesi Galatasaray'a verilmiş en büyük zararlardan bir tanesidir. O seçim olmasa hem ben hem Fatih hoca devam eder ve aralıksız en az 5 sene şampiyon olurduk. Mancini bir sürü hocalar derken, sonra Hamza Hoca geldi ve biz kupa bırakmadık sonra da biz Hamza Hoca'yı da getirdik. Bu isimler agzete kağıdı değil eurolarla alınıyor. Arada uçurum oldu. Şampiyon olduğumuzda devre arasında oyuncu almadan da satmıştık, şampiyon olduk. Ben yoktum, Hamza Hoca ile de devam edilseydi en az 50-60 milyon euro tasarruf edilmiş olunurdu."

        ÖZTÜRK'TEN İBRA TEPKİSİ

        Galatasaray'ın eski idarecilerinden Adnan Öztürk, Galatasaray'ın Mali Genel Kurulu'nda NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek'in ibra edileceğini söyleyen Adnan Öztürk, bu kararla Galatasaraylıların üzüleceğini kaydetti.

        "20 MİLYON MUTSUZ OLACAK"

        "Dursun Özbek ibra edilir ama üzücü olan bugün Galatasaray camiasının beklediği yani 20 milyonun beklediği heyecan çıkmaz, insanlar mutsuz olur. Camia heyecanlandığı zaman başarı geliyor. TV'den izleyen, sosyal medyadan yazanlar heyecan bekliyor ben de zaten konuşmayacağım. Galatasaray'da bazı kişiler dedikodularla oylama organizasyonu yapıp muhalefet iktidar arasındaki güç savaşına çeviriyorlar"

        "BİR SENE DAHA ÖZBEK'İ İZLERİZ"

        "İnşallah 2018'i (Dursun Özbek'in görev süresi) sağ salim buluruz, o zaman bakarız başkanlık için. Dursun Özbek inşaat ve gayrimenkul işlerini seviyor 1 sene daha onu izleyeceğiz gibi görünüyor. Ben her zaman Galatasaray'ın çocuğuyum, allah sağlık verdikçe buradayım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ