Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Sevilla Teknik Direktörü Berizzo: Sırtımızı ilk maçtaki skora dayamayacağız - Futbol Haberleri

        lk maçı kazanarak yolu yarıladıklarını söyleyen Berizzo, "Bu maç Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmemiz için sezon başından bu yana düşündüğümüz bir fırsat. Daha işimiz bitmedi. Zorlu bir rakiple oynayacağız. Futbolda rehavete yer yok" diye konuştu.

        İlk 11'de bazı değişiklikler yapmayı planladığını ifade eden Berizzo, "İlk maçtaki skoru unutarak maça başlayacağız. Kendi oyunumuzu oynayıp, kazanmaya çalışacağız" dedi.

        MERCADO: "TURU GEÇTİK DEMEK BÜYÜK HATA OLUR"

        Sevilla'nın Arjantinli futbolcusu Gabriel Mercado da turu geçmiş gibi düşünmenin kendileri adına büyük hata olacağını söyledi. İlk maçta iyi bir skor elde ettiklerini belirten Mercado, "Öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Başakşehir maçı çok zorlu geçecek" diyerek sözlerini noktaladı.

        HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

        Öte yandan Sevilla, yarın oynayacağı maç öncesi son idmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Sevilla'da David Soria, Franco Vazquez ve Daniel Carriço'nun sakatlıkları bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ