Neden olmasın?
HABERTÜRK, Hazard'ın menajeri John Bico'ya süper yıldızın 'Fenerbahçe'ye gelme ihtimalini' sordu
Eden Hazard’ın menajeri John Bico, transfere bu sözlerle yeşil ışık yakarken, “Hazard, son dönemin en kaliteli oyuncularından biri. Bunun için de üst düzey kulüplerin transfer listesinde yer alıyor” dedi!
Belçika ile oynadığımız maç sonrasında stadın dışında karşılaştığımız görüntü tüm Türk gazetecileri heyecanlandırdı. Çünkü Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, yıldız futbolcu Eden Hazard ve menajeri John Bico koyu bir sohbete tutulmuştu. Bu görüntüyle de ister istemez, “Fenerbahçe, Hazard ile yine ilgileniyormu?” sorusu kafalarda dolaşmaya başladı.
Bu heyecanla biz de HABERTÜRK ekibi olarak Hazard’ın yayına giderek Türk gazeteciler olduğumuzu söylediğimizde ilk sözleri hayli ilginçti: “Türkiye, Fenerbahçe mi?” Bundan cesaret alarak hemen transferi ve gelecekle ilgili düşüncelerini kendisine yönelttik. Ancak Hazard bu tip konulara kendisi pek girmek istemeyince hemen topu yanındaki menajeri John Bico’ya attı.
Bico, Türkiye’ye ve Türk takımlarına uzak bir isim değil. Bunun için de Christoph Daum döneminden beri Fenerbahçe’nin Hazard’a olan ilgisini ve transfer etmek istediğini çok iyi biliyor. Bunun için de sorularımızı içtenlikle yanıtladı.
‘RİBERY’İ DE GETİRDİM’
20 milyon Euro benservis bedelinin konuşulduğu Eden Hazard için bir çok kulübün sırada olduğuna dikkat çeken John Bico, “Hazard, şu anda son dönemlerin en kaliteli oyuncularından biri. Bunun için de üst düzey büyük kulüplerin listesinde. Real Madrid veManchester United gibi takımlar onu kadrosuna katmak istiyor. Ancak Fenerbahçe’de en az bu kulüpler kadar büyük bir kulüp. Onun için Hazard, Fenerbahçe’ye neden transfer olmasın? Ben geçmişte Frank Ribery’i de Türkiye’ye getirmiştim. Onun için gelecek olan teklife ‘Hayır’ demeyiz oturur konuşuruz” ifadesini kullandı.
HTSPOR / Senad OK