Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sakatlığı nedeniyle Kayseri’ye karşı forma giyemeyen, cezası nedeniyle Cluj sınavında da oynayamayacak olan Melo’nun yerine İstanbul BŞB ve Cluj maçlarında, patlama yapan Yekta’nın forma giymesi bekleniyor - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle Kayseri sınavında forma giyemeyen Brezilyalı yıldız Felipe Melo’nun yerine görev yapan Yekta Kurtuluş’un güzel futbolu, Sarı-Kırmızılı camiada sevinç yarattı. Taraftarlar, sosyal paylaşım sitelerinde Yekta için övgü dolu ifadeler kullanırlarken, maçtan sonra ise teknik direktör Fatih Terim’in, soyunma odasında oyuncusunu özel olarak kutladığı öğrenildi.

        Melo’nun cezası nedeniyle Cluj’a karşı oynayamayacak olması nedeniyle Terim’in, ligdeki İstanbul BŞB ve Şampiyorlar Ligi’ndeki Cluj mücadelelerinde de orta sahada Selçuk’un yanında Yekta’ya görev vermesi bekleniyor.

        DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

        Geçen yıl oynanan Kayserispor maçında çapraz bağlarının kopması sonucu ağır bir ameliyat geçiren ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalan Yekta Kurtuluş’un, yine bir Kayseri mücadelesiyle sahalara ‘fırtına gibi’ dönmesi ise ilginç bir tesadüf oldu. Yekta ise her zaman çalışarak kendisini hazır tuttuğunu ve gelen bu şansı da iyi kullandığına inandığını söyledi. Yekta’nın olumlu performansından sonra, bu sezon oynadığı futbolla büyük hayal kırıklığı yaratan Melo, camiada sorgulanmaya başlandı.

        PİTBULL'A UYARI

        G.Saray’da Fatih Terim, hafta içinde Melo ile bir görüşme yaparak, sakatlığı hakkında bilgili aldı. Sambacıya, “Sakatlığın geçene kadar seni riske etmeyeceğim. Ama sahalara artık gerçek Melo olarak dön. Sezon başlayalı 9 hafta oldu ve sen hala tam olarak hazır değilsin. Bundan sonra mazaret kabul etmiyorum. Bir an önce geçen sezonki Melo gibi oynamanı bekliyorum” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ