Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Süleyman Seba'nın vefatı, Süper Kupa karşılaşması ve transfer çalışmaları hakkında Radyospor'a konuştu.

        Aysal, Seba ile ilgili, "Süleyman Seba, futbolumuzun yetiştirdiği nadir yöneticilerinden, duayen başkanlardan biri. Bütün Türk sporu için büyük bir kayıp. Kendisini maalesef kısa süre tanıma fırsatı buldum. Gerçekten kaybımız çok büyük, bundan dolayı üzüntümüz de çok büyük. İnşallah Süleyman Seba'ya layık başkanlar oluruz. Türk sporuna her zaman ışık vermeye devam edecek" diye konuştu.

        "DERBİDE DOSTLUK KAZANSIN"

        Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı ile ilgili olarak ise Aysal, "Süper Kupa'da her zaman olduğu gibi dostluk kazansın diyorum. Cezam dolasıysıyla orada olmaycağım ama kalbim, gönlüm evlatlarımla olacak. Her iki takıma da başarılar diliyorum" dedi.

        Galatasaray'ın kadrosu en zengin kulüplerden biri. Takımda büyük değerler, yetenekler var. Yeni hocamız bunları değerlendirmeye çalışıyor. Tespit ettiği eksikller için belki bir iki tane daha transfer devreye girebilir. Hocamızın tercihi hırslı genç yetenekler. Biz de buna uygun çalışyoruz" ifadelerini kullandı.

        Aysal transfer konusunda, "Prandelli yepyeni bir ruh getirdi. Başarılı bier akibimiz vardı, 3 sene başarılı sonuçlar aldık. Geçen sene biraz bocaladık ama bu sene son derece iddialıyız. Galatasaray'ın kadrosu en zengin kulüplerden biri. Takımda büyük değerler, yetenekler var. Yeni hocamız bunları değerlendirmeye çalışıyor. Tespit ettiği eksikller için belki bir iki tane daha transfer devreye girebilir. Hocamızın tercihi hırslı genç yetenekler. Biz de buna uygun çalışyoruz" ifadelerini kullandı.

        Transfer gündemindeki stoper Balanta ilgili soruya, "Balanta olabilir ama başka alternatiflerimiz de var. Bunların tabi hem bütçeye hem de neticeye uygun olanı seçmeyi istiyoruz" cevabını veren Aysal, Roberto Soldado, Lukas Podolski ve Joel Campbell'ın transfer olaslıkları ile ilgili soru üzerine ise "Hocamızın talep etiği oyuncu profilini söyledim. Buna uygun olup olmadıklarına siz karar verin" ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kadıköy'de devrilen vinç 11 katlı binaya çarptı

        KADIKÖY, Erenköy Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'nde inşaat çalışması sırasında kaldırımda bulunan vinç devrilerek 11 katlı binaya çarptı. Olayda yaralanan olmazken, cadde trafiğe kapatıldı. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ