Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig 2023 Süper Lig maçları şifresiz ve ücretsiz nasıl izlenir? Süper Lig maçları canlı izle! TOD Süper Lig maçları şifresiz canlı izleme ekranı! - Futbol Haberleri
        1

        Süper Lig'de heyecan bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. 24. hafta maçlarının oynandığı ligde birbirinden önemli karşılaşmalar izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yayıncı kuruluşun yeni uygulaması TOD üzerinden bu haftaki maçlar da ücretsiz izlenebiliyor. İşte, Süper Lig 24. hafta maçları ücretsiz nasıl izlenir sorusunun yanıtı...

        2

        BeIN Media Group tarafından kullanıma sunulan TOD TV, Süper Lig'in 23. ve 24. haftada oynanacak maçlarını ücretsiz yayınlayacak.

        TOD TV NEDİR, NASIL ÜYE OLUNUR?

        TOD TV, yeni nesil dijital içerik platformları arasında yer almaktadır. Kurulum ve taahhüt olmadan izleme imkanı sunan dijital platforma üye olmak oldukça basit. Sitede bulunan spor ve eğlence paketlerinden size en uygun olanını seçerek, satın alıp kurulum olmadan hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

        ÜCRETSİZ TOD TV ÜYELİĞİ EKRANI

        3

        TOD TV'DE SÜPER LİG MAÇLARI ÜCRETSİZ Mİ?

        Yeni nesil dijital platformlar arasında yer alan TOD TV, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında da oynanacak tüm maçları ücretsiz bir şekilde izleyilerine sunuyor.

        ÜCRETSİZ SÜPER LİG MAÇLARI NASIL İZLENİR?

        TOD TV üzerinden ücretsiz Süper Lig paketiniz ile web, cep, tablet, Smart TV, Apple TV ve Android TV’lerde izleme yapabilirsiniz.