Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon ŞOK KARAR! Survivor kim elendi, hangi yarışmacı adaya veda etti? 2 Şubat SMS oy sıralaması ile 2022 Survivor kim elendi ve hangi isim veda etti? Survivor'da elenen yarışmacı - Son Dakika
        1

        Survivor All Star'da bu akşam eleme gecesinin heyecanı yaşanacak. Survivor 2022 bu akşam önce ödül oyunu ile ekranlara gelecek sonrasında Survivor eleme adayları arasından bir isim yarışmaya veda edecek. Peki, Survivor'da kim elendi? 2 Şubat SMS sıralamasına göre Survivor'da hangi isim veda etti?

        2

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor 2022: All Star ödül oyunu bu akşam oynandı. Tavuk ödülünü Ünlüler takımı kazandı.

        3

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da bu hafta eleme olmayacağı açıklandı. Acun Ilıcalı Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç'ın yarışmayı bıraktığını açıkladı. Aycan Yanaç'ın yarışmayı bırakmasıyla bu hafta eleme olmayacak. Barış, Birsen, Evrim ve Mert'in adaylıkları düşmeyecek, ancak onlar sürgün adasından dönecek ve yarışmalara katılmaya başlayacaklar.

        Oynanacak dokunulmazlık oyunları sonrası dört yeni eleme adayı daha belirlenecek. Önümüzdeki hafta toplamda sekiz eleme adayı arasından bir kişi yarışmaya veda edecek.

        SURVİVOR AYCAN YANAÇ YARIŞMAYI NEDEN BIRAKTI?