Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon VEDA ETTİ! Survivor kim elendi, kim gitti? 27 Haziran 2022 SMS oylaması ile Survivor'a kim veda etti? Survivor elenen yarışmacı açıklandı
        1

        Survivor kim elendi? sorusu programı severek takip edenler tarafından araştırılıyor. Finale kısa bir süre kala Survivor All Star programında son eleme konseyi gerçekleşti. 27 Haziran Pazartesi akşamı eleme konseyinin ardından bir kişi daha adaya veda etti. Son elemenin ardından finale kalan 4 isim de netlik kazandı. İşte, Acun Ilıcalı'nın duyurduğu elenen isim...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        27 Haziran Pazartesi akşamı bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı belli oldu. Büyük heyecana sahne olan gecede sembolü kazanan yarışmacı Ayşe oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor All Star'da ilk eleme adayı Nisa Bölükbaşı olmuştu. 27 Haziran akşamı bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayşe ikinci eleme adayı olarak Hikmet Tuğsuz'un adını verdi.

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Son ada konseyinde SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yapılan toplu oylama sonucu adaya ve final hayaline veda eden isim Hikmet Tuğsuz oldu.

        5

        Batuhan, Nisa, Ayşe ve Adem yarı finale ve 30 Haziran'da büyük finale çıkacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ