Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon GÖZYAŞI! Survivor Merve’ye ne oldu ve sakatlığı nedir? Acun Ilıcalı'dan üzen açıklama: Survivor All Star Merve Aydın diskalifiye mi oldu ve elendi mi?
        1

        Survivor 2022 All Star yeni bölüm dokunulmazlık oyununda Merve Aydın'ın yerde kaldığı anlar geceye damga vurdu. Nefes kesen kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Survivor'da yarışmacıların programdaki kaderini belirleyen dokunulmazlık oyunu sırasında Kırmızı takımından Merve'nin Nisa ile yarıştığı esnada yerde kaldığı anlar korkuttu. İşte detaylar...

        2

        BİTTİ...

        Survivor'ın 96. yeni bölüm dokunulmazlık oyununda Nisa ile yarışan Merve Aydın sakatlık geçirdi. "Bitti... Anne sana söz verdim. Anne ne olursun anne..." diyerek ağlayan Merve Aydın'ın yerde kaldığı anlarda yarışmacılar da gözyaşlarına hakim olamadılar. Merve Aydın yerde kaldığı anlarda "Aşil tendonum koptu" diye bağırırken doktor da oyun alanına gelerek muayene de bulundu. İlk muayeneye göre doktor, aşil tendonunun koptuğunu belirtti.

        Doktor muayene sırasında aşil tendonu koptuysa Merve Aydın'ın yarışmaya devam edemeyeceğini de ekledi.

        AŞİL TENDONU NEDİR?

        3

        SURVIVOR MERVE'YE NE OLDU?

        Survivor yeni bölümde konseyde Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununda sakatlık geçiren Merve Aydın ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Ilıcalı'nın konseyde "Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konseydeyiz." açıklaması; Merve Aydın elendi mi sorusunu gündeme getirdi.

        4

        SURVİVOR MERVE DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

        Survivor Merve Aydın'ın sağlık durumu ile ilgili Acun Ilıcalı flaş açıklamalarda bulundu. Ilıcalı "Merve için Survivor macerası sona erdi." açıklamasıyla Merve Aydın'ın diskalifiye edildiğini duyurdu.

        Survivor'da kabus gibi bir eleme konseyi yaşandı. Acun Ilıcalı Survivor Ünlüler takımında başlayan ve Mavi takımda yoluna devam eden Parviz Abdullayev'in de aşil tendonunda yaşadığı sakatlık nedeniyle yoluna devam edemeyeceğini açıkladı.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ