Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Terim'den şampiyonluk önlemi! | Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’in 30. haftasında lider M.Başakşehir’in evinde Göztepe’ye yenilmesinin ardından Konya deplasmanı öncesi liderlik şansı doğan Galatasaray, kritik mücadeleye büyük bir özveriyle hazırlanıyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Florya’daki antrenmanlarda oldukça hırslı olan futbolcuların bu görüntüsü, teknik direktör Fatih Terim’i de son derece memnun ediyor.

        3

        Kupadaki Y.Malatya deplasmanında alınan 5-2’lik rahat galibiyetin ardından da takımını öven deneyimli çalıştırıcı, Konya maçında da benzer performansı öğrencilerinden bekliyor.

        4

        Ancak Başakşehir’in kaybetmesiyle birlikte 2 gündür kamuoyunda Galatasaray şampiyonluğunun “çantada keklik” görülmesi İmparator’u rahatsız etti.

        5

        Kalan maçların zorlu geçeceğini bilen Terim, kupayla birlikte 6 final oynayacaklarını belirtmişti. Daha Konya’yı yenip lider olmadan fazla havaya girilmesini istemeyen tecrübeli çalıştırıcının, Florya’da devamlı oyuncularına uyarılarda bulunarak rehavetten kaçınmaları için uğraştığı ifade edildi.

        6

        LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

        7

        Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

        8

        Süper Lig'de zirvede bulunan Medipol Başakşehir'in sahasında Göztepe'ye yenildiği haftada Atiker Konyaspor'a konuk olacak Galatasaray, karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda averajla liderliğe yükselecek.

        9

        Bu sezon ligde en son 9. haftada liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım, yarın istediği skoru alması halinde 20 hafta aradan sonra zirveye yerleşecek.