Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan The Sun'dan Johnny Depp açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Ünlü aktör Johnny Depp’in, İngiliz The Sun gazetesine, kendisi için ‘kadın döven’ tabirini kullandığı nedeniyle açtığı iftira davası devam ediyor.

        The Sun gazetesinin avukatları Yüksek Mahkeme'ye, Depp'in eski eşi Heard'a uyguladığı iddia edilen saldırgan öfke nöbetlerinin "derin kadın düşmanlığından" kaynaklandığını söyledi.

        2

        Depp, "eşini döven biri" diye niteleyen 2018 tarihli haber nedeniyle The Sun'ın yayıncısı News Group Newspapers'ın (NGN) baş editörü Dan Wootton'a karşı davacı konumunda.

        Independent'in haberine göre, iftira davasının sonuna yaklaşılırken verilen son ifadelerde NGN'yi temsil eden Avukat Sarah Wass, aktörü "umutsuz bir bağımlı" diye nitelendirdi ve aktörün madde bağımlılığının, kıskançlığının ve öfkesinin onu partneri açısından tehlikeli kıldığını söyledi.

        3

        Wass, pazartesi günü mahkemeye katılmayan Depp'in oyuncu ve model olan eski eşi Heard'a saldırdığını ve kadınlara dair aşağılayıcı bir dil kullandığını iddia etti.

        4

        Avukat, “Depp kadınları itibarsızlaştırmak için kullanılan daha eski moda yöntemleri uygulamaya çalıştı. 'O (Heard) bir servet avcısı, şirret bir kadın ve zina yapan biri' dedi” diye konuştu.

        5

        Depp, Heard'e şiddet uyguladığına dair 14 suçlamayı reddediyor.

        6

        Depp'in avukatı David Sherborne'un kendisinin son argümanlarını sunması bekleniyor. Kararın hemen verilmesi beklenmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ