Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuba Ünsal yine Bodrum'u tercih etti - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Geçtiğimiz aylarda 'Geçirgen bağırsak sendromu' hastası olduğunu belirten Tuba Ünsal, hafta sonu tatili için yine Bodrum'u tercih etti.

        2

        İki çocuk annesi olan Ünsal, önceki gün konakladığı otelin iskelesinde objektiflere yansıdı.

        3

        İSKELEDEN ATLADI

        Düzgün fiziği ve şapkasıyla dikkat çeken Ünsal, sahilin kum tarafına geçmek için merdiven bulamayınca iskeleden atladı.

        4

        GÜN BOYU GÜNEŞLENDİ

        Deniz girmeyi tercih etmeyen 39 yaşındaki Tuba Ünsal, güneşlenerek, tatilin keyfini çıkardı.

        5

        İLK KEZ GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

        Öte yandan Tuba Ünsal, mayıs ayında geçtiğimiz yıl şubat ayında aşk yaşamaya başladığı iş insanı Yusuf Aydın ile ilk kez görüntülenmişti.

        6

        Ünsal ve Aydın, önceki Bodrum Torba'da konakladıkları otelin iskelesinde objektiflere yansımıştı. Gözlerden uzak birliktelik yaşayan ve şimdiye kadar yan yana görüntülenmeyen ikiliye bir grup arkadaşları da eşlik etmişti.

        7

        İSKELEDE ROMANTİZM

        Zaman zaman romantik anlar yaşayan aşıklar, birbirlerini öpücüklere boğdu. O anlar ise Habertürk objektiflerine böyle takılmıştı.

        8

        MEKSİKA'YA GİTTİLER

        Çiftin Mart ayında Meksika'ya tatile gittiğine ilişkin haberler basına yansımıştı. Aşıkların karantina dönemini de Ünsal'ın Şile'deki yazlığında geçirdiği de konuşulmuştu.

        9

        39 yaşındaki ünlü oyuncuTuğba Ünsal, 2018 yılında 2 çocuğunun babası Mirgün Cabas'tan boşanmıştı. Ünsal, ardından Caner Karaloğlu ile olaylı bir birliktelik yaşamıştı.

        DAVALIK OLDU

        Elisabeth Mas Vall, eski eşi Caner Karaloğlu'nun kendisini Tuba Ünsal ile aldattığını iddia etmişti. Müşteki, bir süre önce restoranda Tuba Ünsal ve eski eşi ile karşılaştıktan sonra ikilinin kendisini darbettiğini öne sürmüştü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Ünsal'ın "Yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapsi istenmişti.

        10

        PİŞTİ OLDULAR

        Ünsal, geçtiğimiz yıl eylül ayında yeni sevgilisi Yusuf Aydın ile birlikte bir otelde yemek yemiş. Ünsal'ın eski aşkı Caner Karaloğlu da aynı mekana gitmişti. Çıkışta muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Karaloğlu, "Tuba'yı görmedim. Haberim yok" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

        11

        Ahmet Nazif Zorlu'nun, kızı Şehminur Aydın'dan olan 30 yaşındaki torunu Yusuf Aydın, Turgut Aydın Holding'te finans alanında yöneticilik yapıyor.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ