Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Cihaz Turkcell Vodafone Türk Telekom neden çekmiyor? Hatlar neden gitti? AÇIKLAMA GELDİ - Teknoloji Haberleri

        Elazığ'da 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem faciasından sonra Turkcell Vodafone Türk Telekom telefon hatları çekmemeye başladı. Vatandaşlar tedirgin oldu. Yakınlarına ulaşmak isteyenler ulaşamadı. Peki, Turkcell Vodafone Türk Telekom neden çekmiyor? Hatlar neden gitti?

        TELEFON NEDEN ÇEKMİYOR?

        Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğünde şiddetli depremden sonra telefon hatları çekmemeye başladı.Turkcell, Vodafone, Türk Telekom hatları şu an Elazığ bölgesinde çekmiyor. Vatandaşlar yakınlarına ulaşmakta sıkıntı çekiyorlar. İşte gelen son açıklamalar

        VODAFONE'DEN AÇIKLAMA

        Vodafone Twitter hesabından yaptığı duyuruda "Elazığ’daki müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma ve internet tanımlanmaktadır. Geçmiş olsun." denildi.

        REKLAM

        TURKCELL'DEN AÇIKLAMA

        TurkcellTwitter hesabından yaptığı duyuruda "Elazığ Sivrice deprem bölgesinde bulunan müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma ve internet tanımlanmıştır. Geçmiş olsun." denildi.

        TÜRK TELEKOM'DAAÇIKLAMA

        Türk Telekom Twitter hesabından yaptığı duyuruda "Elazığ’daki depremden etkilenen vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Türk Telekom olarak, müşterilerimiz için ücretsiz konuşma ve internet kullanımı tanımlandı. Kriz masamız hazır. Yanınızdayız Elazığ." denildi.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ