Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça izle! 5 Nisan 2022 Salı Kanal D ile Üç Kız Kardeş 14. yeni bölüm full izle! Üç Kız Kardeş son bölüm izle
        1

        Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Üç Kız Kardeş son bölümüyle ekrana geldi. 5 Nisan tarihinde Üç Kız Kardeş dizininin 14. yeni bölümü Kanal D’nin internet sitesi üzerinden yayınlandı. Başrollerini Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Üç Kız Kardeş son bölümü tek parça olarak Kanal D internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm izleme sayfası ve özeti…

        2

        ÜÇ KIZ KARDEŞ 14. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Mine’nin tuzağına düşen Türkan’ı çok zor günler beklemektedir. Rüçhan özellikle bu olayı büyük bir öfkeyle karşılar. Nesrin de Türkan’ın bu olayı üzerine oldukça sarsılır. Rüçhan’la büyük bir gerilim yaşarlar. Somer de Türkan’ın böyle bir haberde yer almasını öfkeyle karşılar. Ferit’le karşı karşıya gelir. Sadık ve Nesrin için de büyük bir sınavdır bu olay, her ne kadar Türkan’ın böyle bir şey yapmayacağını düşünseler de Türkan’ın sessizliği ve kabullenişi aralarında büyük gerilimlere neden olur.

        3

        ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLE!

        Üç Kız Kardeş 14.bölüm izlemek isteyenler aşağıdaki Üç Kız Kardeş son bölüm izleme linkini arama motorunda aratarak izleyebilir.

        https://www.kanald.com.tr/uc-kiz-kardes/bolumler

        4

        ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ KONUSU

        Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin’se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

        5

        ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

        İclal Aydın

        Özgü Kaya

        Almila Ada

        Melisa Berberoğlu

        Reha Özcan

        Berker Güven

        Veda Yurtsever

        Benian Dönmez

        Nazlı Senem Ünal

        Demircan Kaçel

        Vural Şahanoğlu

        Hakan Atalay

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ