Umut Nayir adım adım Trabzonspor'a!
Trabzonspor, Umut Nayir'i kadrosuna katmak isterken, transferde sona yaklaştı. Bordo-mavililer, Umut Nayir'in transferi karşılığında kendi kadrosundan Olaigbe ve Rayyan Baniya'yı Konyaspor'a gönderecek.
Trabzonspor, golcü oyuncu Umut Nayir transferinde Konyaspor ile anlaşma aşamasına geldi. Görüşmeler kapsamında iki kulüp arasındaki takas detayları da netleşmeye başladı.
Anlaşmaya göre Trabzonspor, Umut Nayir’in transferi karşılığında kendi kadrosundan Olaigbe ve Rayyan Baniya’yı Konyaspor’a gönderecek. Konyaspor, iki futbolcu için bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca oyuncuların olası bir sonraki satışından Trabzonspor’a yüzde 50 pay verilecek.
Bordo-mavili ekip, Umut Nayir ile sözleşme görüşmelerini sürdürüyor. Taraflar arasındaki son detayların da kısa sürede netleşmesi bekleniyor.
Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.