Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlüler, 'Morkomedyen ile Aşırı Rahat'ta bir araya geldi

        'Morkomedyen' adı ile bilinen Murat Genç, 'Morkomedyen ile Aşırı Rahat' adlı stand-up gösterisinin 100'üncü temsilini Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdi.

        Murat Genç
        Murat Genç

        Gösteriye; Yasemin Sakallıoğlu, Arzu Yanardağ, Damla Ersubaşı, Burcu Kara, Tuba Özay, Onur Büyüktopçu, Burcu Binici, Ece Gürsel, Ferah Zeydan, Metin Pıhlıs, Melis Özçimen, Müfit Can Saçıntı, Nihal Menzil, Sevcan Orhan ve Irmak Arıcı gibi isimler katıldı.

        Burcu Kara
        Burcu Kara
        REKLAM

        Gösteri boyunca salonu dolduran izleyiciler kahkahalarla geceye eşlik ederken, sürpriz performanslar ve göndermeler geceye damga vurdu.

        Murat Genç, davetliler arasında yer alan meslektaşı Yasemin Sakallıoğlu'nun gösterilerindeki dans sahnelerine atıfta bulundu. Genç, ikinci perdeye üzerinde beyaz takım elbisesiyle dans ederek çıktı. Sakallıoğlu da o anları kahkahalarla izledi.

        'Morkomedyen ile Aşırı Rahat'ın gösteri takvimi ise şöyle;

        İzmir:

        15 Mayıs – Bostanlı Suat Taşer Salonu – 20:00

        Adana:

        16 Mayıs – 01 Burda PGM – 20:00

        Eskişehir:

        20 Mayıs – Vehbi Koç Kongre Merkezi – 20:00

        Afyon:

        21 Mayıs – Girne Koleji – 20:00

        Bursa:

        18 Haziran – BAOB Sahne – 20:00

        Muğla:

        20 Haziran – Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi – 19:00

        21 Haziran – Bodrum Herodot Kültür Merkezi – 19:00

        REKLAM
        Yasemin Sakallıoğlu
        Yasemin Sakallıoğlu
        Müfit Can Saçıntı
        Müfit Can Saçıntı
        Burcu Binici
        Burcu Binici
        Onur Büyüktopçu
        Onur Büyüktopçu
        ÖNERİLEN VİDEO

        Hukuk mücadelesini küçük Efe kazandı, mahkemeden eğitmene hapis cezası

        Kırıkkale'de özel bir kreşte 2,5 yaşındaki çocuğun darp edilmesinin ardından ailesinin yaklaşık 2 yıl süren adalet mücadelesinde karar çıktı. Mahkeme, eğitmene 5 yıl hapis cezası verdi. Çocuğun babası Hasan Kuşdoğan, "Adalet yerini buldu, aile olarak içimiz rahatladı" dedi. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ