Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Wanda Nara'dan flaş Icardi açıklaması: Ayrılık mesajı mı? - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray'ın geçen yaz PSG'den kiraladığı Mauro Icardi ile çalkantılı bir birliktelik yaşayan ve Arjantinli oyuncunun temsilciliğini de yapan Wanda Nara kafa karıştıran bir açıklama yaptı.

        2

        Sosyal medyadan paylaşım yapan Wanda Nara'nın "Galatasaray ailemizi unutmayacağız" sözleri ayrılık sinyali olarak yorumlandı.

        3

        Wanda Nara'nın açıklaması şöyle:

        "Tüm Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum"

        4

        "İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum"

        5

        "Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız"

        6

        ERDEN TİMUR İLE FOTOĞRAF

        Wanda Nara, Icardi ve Galatasaray ile ilgili yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medya hesabından Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ile bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraf 'Wanda Nara ile ikna toplantısı' şeklinde yorumlandı.

        7

        REKOR KIRDI, SEZONA DAMGA VURDU

        Arjantinli yıldız futbolcu, Süper Lig'de forma giydiği 23 karşılaşmada 21 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.

        8

        Görev aldığı son 5 maçta 8 kez fileleri sarsan Icardi, lig tarihinde Galatasaray'ın üst üste 8 golünü atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

        9

        Icardi, Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlara karşı forma giydiği tüm maçlarda ağları havalandırmayı başardı.

        10

        Mauro Icardi ayrıca Galatasaray'da Mario Jardel, Milan Baros ve Bafetimbi Gomis'ten sonra Süper Lig'de 20 gol barajını geçen ilk oyuncu oldu.

        11

        "KALMAK İSTİYORUM AMA..." DEMİŞTİ

        Arjantinli yıldız Galatasaray macerasının mutlu sonla taçlanmasıyla ilgili "Buraya adım attığım andan itibaren amacım şampiyon olmaktı ve olduk. Amacımız şampiyonluktu ve sonunda buna ulaştık. Benim için çok özel bir yıldı. Bana çok güvendiler, benimle ilgilendiler. Çok özel ve güzel bir sezon oldu." sözlerini kullandı.

        12

        Hafta sonunda oynayacakları derbiyle ilgili de konuşan Icardi, "Fenerbahçe derbisini kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra tatile gideceğim." açıklamasını yaptı.