Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Weghorst transferinde Manchester United'a ağır eleştiriler! Onun gibi en az 300 forvet var... - Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Manchester United, Beşiktaş 'tan Wout Weghorst'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

        2

        Hollanda ve dünya futbolunun efsane isimlerinden Marco van Basten, İngiliz devinin Wout Weghorst hamlesini değerlendirirken vatandaşı Erik ten Hag'a da uyarılarda bulundu.

        3

        Ziggo Sport'ta görüşlerini paylaşan Van Basten, Manchester United'ın bu hamlesi konusunda şüpheleri olduğunu belirtti.

        7

        "Weghorst'un bu konuda çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Kafa golü atabilir ama o daha çok coşkusu ve gücüyle bir şeyler yapabilen bir isim."

        8

        ERIK TEN HAG'A UYARILAR

        Hollandalı efsane, aynı milletten çok sayıda oyuncuya sahip olmanın bazen sorunlar yaratabileceğini belirterek vatandaşı Erik ten Hag'a uyarılarda bulundu:

        9

        "Çok fazla Hollandalı varsa ve işler iyi gitmiyorsa durum, tehlikeli hale gelebilir. Bu, Barcelona'da 5 Hollandalı varken görüldü. Başarısız olduğunuzda bu durum, aleyhinize çalışacaktır. Ten Hag, bu konuda dikkatli olmalı."

        10

        SNEIJDER'DAN AĞIR SÖZLER

        Bir dönem Galatasaray forması giyen Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından Wesley Sneijder da Weghorst transferini eleştirmişti.

        11

        Sneijder, "O gerçekten Manchester United'ın ihtiyacı olan golcü mü? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Premier Lig'de Wout Weghorst gibi en az 300 tane forvet var. Manchester United'da olumlu etki yaratamaz. Bu transfer garip! Şaka olmalı" ifadelerini kullandı.

        12

        Ayrıca Wesley Sneijder, Hollanda'nın Arjantin karşısındaki Dünya Kupası'ndaki duran top organizasyonuna gönderme yaparak, "Serbest vuruştaki hileyi herkes gördü. İngiltere'de artık buna kanmıyorlar" dedi. Duran top organizasyonunda yaşanan karambolün ardından Wout Weghorst topu Arjantin ağlarına göndermişti.

        13

        HOOIJDONK "LUUK DE JONG" DEDİ

        Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Pierre van Hooijdonk ise "Manchester United beni de istiyor olsa, ben de imza atmayı çok isterdim. Eğer, Manchester Unitedlılar'ı mutlu edecekse şöyle söyleyeyim; Wout Weghorst, Türkiye'de gerçekten iyi iş çıkarıyor." dedi.

        14

        Hollandalı eski futbolcu, "Ama Erik Ten Hag şu an için gerçek bir santrfor mu arıyor yoksa geçici bir hamle mi istiyor? Eğer öyleyse doğru tercih Weghorst yerine Luuk de Jong olmalı."

        15

        Beşiktaş'ta 16 Süper Lig maçına çıkan Wout Weghorst, 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 30 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta 1 gol attı. Weghorst, 2022 Dünya Kupası'nda da 4 maçta 2 gollük performans sergiledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ