Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2017 İstanbul Yılbaşı mekanları ve programları! İstanbul'da yılbaşında nereye gidebilirim?

        Birçok kişi, yeni yıla evde oturmak yerine dışarıda eğlenceli mekanlarda girmek istiyor. Alkollü, alkolsüz, müzikli veya müziksiz mekanlar tercihi kişiden kişiye göre değişiyor. Kimi insanlar enerji dolu bir partiyle, kimi insanlar da sakin bir ortamda yeni yıla girme planları yapıyor. İşte yılbaşının yaklaşmasıyla artan eğlenceli mekan arayışına son vermek isteyenler için İstanbul'da yılbaşında gidilecek mekanlar listesi...

        CROWNE PLAZA İSTANBUL

        Özge Öztimur’un güçlü performansı eşliğinde eğlencenin doruklarında bir yılbaşı partisi ile yeni yılı Crowne Plaza İstanbul Florya’da karşılamaya ne dersiniz?

        Yılbaşı gecelerini bütün sevdiklerimizle bir arada geçirmek isteriz. Yeni yılı sevdiklerimizle karşılamak, birlikteliği daim kılmak istememizdir aslında. Crowne Plaza İstanbul Florya, sevdiklerinizle bir arada olmanın sıcaklığının yanı sıra, yılbaşı gecesinin detayları ile sizlere eğlencenin çok ötesinde bir program sunuyor.

        Balo salonunda zengin yılbaşı menüsü ile Özge Öztimur ve orkestrasının müzik şöleni eşliğinde, DJ Fatih Ayvaz performansı ve Oryantal Deniz Berke’nin dans şovu ile, yeme-içme, müzik dans ve eğlence hiç bitmesin isteyeceksiniz. Yılbaşı partisinde yerinizi kişi sayınıza ve oturma planına göre seçebilirsiniz. O halde, eğlencenin tadını en iyi masada çıkartmak için yerinizi ayırtmakta geç kalmayın. Siz balo salonunda partiye devam ederken çocuklarınız ise animasyonlu çocuk balosunda doyasıya eğleniyor olacak.

        Ayrıca, yılbaşı gecesine keyifli bir konaklama ile devam edebilirsiniz. Üstelik yeni yılın ilk gününe, konaklama paketini satın aldığınızda sahip olacağınız Crowne Plaza İstanbul Florya Salamina Restaurant’ın zengin açık büfe brunchı ile merhaba demek de sizin için bir ayrıcalık olacak. Livera Spa’da masaj ve cilt bakımında % 20 indirim ile yeni yıla yenilenmiş olarak başlayacak, siz SPA keyfi yaşarken çocuklarınız da dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvuryum’da ücretsiz giriş biletlerini kullanarak yeni yılın ilk gününü unutulmaz eğlenceli yaşayacak.

        İşte eğlencenin çok ötesi bu olsa gerek.

        240 TL’den başlayan Yılbaşı Partisi biletlerini 10 kişi ve üzeri gruplar için %10 indirimli alabilirsiniz.

        Konaklama paketi, 2 kişilik bahçe manzaralı oda için KDV dahil 370 TL’dir. Bu oda fiyatına 2 yetişkin, yeni yılın ilk kahvaltısı, %20 Spa indirimi, 0-12 yaş arası 2 çocuk konaklaması ve çocukların akvaryuma ücretsiz giriş bileti ile yetişkinlerin %25 akvaryum giriş indirimi dahildir.

        Detaylı bilgi ve rezervasyon için:

        Crowne Plaza İstanbul-Florya 0212 463 05 50

        GÜNAY RESTAURANT

        Yılbaşına Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Gündeş'in performansıyla girmek isteyenlere özel, Günay Restaurant eşsiz menüsü, şık mekan dekoru ve kaliteli orkestrasıyla sizleri bekliyor. İstanbul'un Şişli semtinde bulunan Günay Restaurant'ta yılbaşı gecesi Ebru Gündeş, eğlenmek isteyenleri eğlenceye doyuracak.

        NOSSA COSTA ATAKÖY MARİNA

        1200 kişi kapasiteli Nossa Costa, eşsiz deniz manzarası ile organizasyonlarınız için son derece ideal bir ortam sunmaktadır. Yılbaşı gecesine özel menüsüyle de misafirlerine güzel bir gece hazırlayan Nossa Costa, Ataköy Marina'da sizleri bekliyor.

        Yılbaşı Programı

        20:00 Kapı açılış

        20:30 Yemek servisi(dj performans)

        21:30 Seco & Tuya n orkestrası

        23:30 Oryantal Show

        24:00 Soner Olgun

        03:00 Gece çorbası

        03:30 Program finali

        LAİLA SUADİYE

        Boğaz eğlencesinin efsane mekanlarınadn Laila, geçtiğimiz ay kapılarını İstanbul Suadiye'de açtı. 2000'li yılların popüler mekanlarından olan Laila, Sudaiye Oteli'nin hemen yanında bulunuyor. Mekanın açılış gününde set başında DJ Murat Hekim vardı. Türkçe ağırlıklı şarkılarla konuklar açılış gecesinde de keyifli anlar yaşamıştı. Ajda Pekkan, Yonca Evcimik, Sertab Erener, Mirkelam ve Sezen Aksu gibi ünlü sanatçıların unutulmaz şarkıları da geceye damga vurmuştu. Anadolu yakası için iddialı bir kulüp olan Laila, yılbaşı eğlencesini doyasıya yaşamanız için güzel bir tercih.

        LA BOUCHERIE DINNER THEATRE

        Adından da anlaşılabileceği üzere sahne şovlarıyla öne çıkan La Boucherie Dinner Theatre, küçük ve samimi bir mekan. Nispetiye Caddesi üzerinde yer alan mekanda, 03:00'dan sonra bile eğlence devam ediyor. Sahneyi Rubato, Ceynur, Flapper Swing gibi isimler paylaşıyor. Siz de yılbaşı eğlencenizi caz, klasik müzik ve fasıl olarak değerlendirmeyi düşünenlerdenseniz tam size uygun bir mekan.

        OPERA CLUB

        Özellikle Beyoğlu üzerindeki canlı müzik mekanları arasında popüler bir yer alan Opera Club, arabesk ve pop müzik severlerin uğrak noktası. Özgür Alter'le arabesk geceleri kısa sürede popüler bir hale geldiği için oldukça kalabalık oluyor. Eğer yılbaşında arabesk ve pop gibi müzik türleriyle yeni yıla merhaba demek istiyorsanız, Beyoğlu'ndaki Opera Club sizleri bekliyor.

        İSTİKLAL PALAS

        Demirören AVM'nin hemen yanındaki binda Mama Shelter'ın yerine açılan mekan, kısa süre içinde misafirlerin gözde mekanları arasında girdi. Fransızca şarkılara kattığı farklı yorumlarla ön plana çıkan Damla Pehlevan, zaman zaman orkestrayla, zaman zaman da akustik performanslar sergiliyor. Leziz yemekleri yerken aynı zamanda nostaljik şarkılara eşlik etmek isteyenler için İstiklal Palas oldukça öne çıkan bir mekan.

        VOGUE RESTAURANT

        Vogue, büyüleyici İstanbul manzarasıyla yılbaşında misafirlerine özel bir gece hazırlıyor. 4 farklı DJ performansıyla muhteşem bir geceye başlayan Vogue, gecenin ilerleyen saatlerinde bar bölümünde eğlenceyi ikiye katlayacak. Özel menüsünde bulunan ördek ravioli, morel mantarı ve polenta ile hazırlanan dana bonfile gibi lezzetler bulunurken, siyah risotto ve safran emülsion ile sunulan ıstakoz, deniz ürünleri sevenleri adeta mest edecek. Leziz yemekler ve üst düzey eğlenceli bir yılbaşı için Vogue'yi tercih edebilirsiniz.

        HAZİNE

        Haftanın yedi günü canlı müziğiyle misafirlerini mest eden Hazine'de sürpriz isimler sahne alıyor. Zaman zaman caz müzik eşliğinde sakin bir akşam geçirilirken, zaman zaman da yerinde oturan bir misafir kalmıyor. Cihangir'de bulunan Hazine'de doğal meyve sularıyla hazırlanan kokteyllerin de tadına bakmayı unutmayın. Siz de yılbaşı için Cihangir'in favori mekanlarından olan Hazine'yi mekan adaylarınız arasına alabilirsiniz.

        LE BARON

        Zorlu Center'daki Le Baron'da Türkçe müzik geceleri sizleri bekliyor. Caz ve Türkçe pop severler için kaliteli bir hizmet sunan Le Baron, standart bir eğlence mekanından çok daha fazlasını misafirleriyle buluşturuyor. Sevdiğiniz sanatçıları bir de Le Baron'un şık atmosferinde dinleyin. Fakat canlı müzik bitti diye üzülmeyin, hemen ardından başlayacak DJ performanslarıyla gece hız kesmeden devam ediyor.

        ROOM + RUMOURS

        Nişantaşı'nın son günlerdeki en popüler mekanlarından olan Room+Rumours'ta hem iyi müzik, hem de leziz yemekler sizleri bekliyor. Müziğin ses düzeyi yemek yediğiniz esnada yanınızdaki arkadaşlarınızla sohbet etmenize asla engel olmuyor. Geç saatlerde masaların azalmasıyla DJ performansıyla doyasıya dans edebileceğiniz alan artıyor. Bazı gecelerde mutfağa ünlü isimler giriyor ve leziz yemekleri sunuyor, bazı geceler de sevdiğimiz isimler DJ kabininde yerini alıyor. Yılbaşında eğlenecek mekan arayanlar için Room + Rumours oldukça ideal.

        ANJELIQUE

        Anjelique, Ortaköy'de eşsiz Boğaz manzarasıyla İstanbul'un en iyi eğlence mekanları arasında yer alıyor. 3 katlı bir yalıda misafirlerini eğlenceye doyuran Anjelique'te her katta farklı tarzda müzikler çalıyor. Dünyaca ünlü DJ'ler de Anjelique'te düzenlenen partilerde boy gösteriyor. Gece kulübü özelliğinden ayrı olarak da dünya mutfağını bulabileceğinizAnjelique'te, dünyanın en iyi restoranlarından olan Michel Bras'ın baş aşçısı James Wilkins tarafından hazırlanan leziz yemekler bulunmakta.

        REINA

        Reina, şimdiye kadar Jennifer Lopez, Paris Hilton, Bar Rafael ve Monica Cruz gibi dünya yıldızı isimleri ağırlayarak İstanbul'daki gece hayatı mekanlarının en iyilerinden olmaya aday bir gece kulübü. Göz alıcı İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde doyumsuz eğlence ile şehrin en güzel noktalarından birinde misafirlerine kusursuz bir hizmet veriyor. Müzik direktörünün Ufuk Akyıldız olduğu Reina'da restoranlar 19:00'dan sonra hizmet vermeye başlıyor. Gece kulübü ise 22:00 - 05:00 saatleri arasında misafirleri eğlenceye doyuruyor.

        SORTIE

        Sortie, gençlerin oldukça sık geldiği, müzik ve eğlenceden oldukça memnun olduğu bir gece kulübü. Kuruçeşme'de bulunan Sortie, deniz kenarındaki lokasyonuyla misafirlerine harika bir hizmet sunuyor. Lüks yemek menüsü ve eşsiz bar hizmetiyle de kısa sürede birçok gencin uğrak noktası oldu. Yılbaşında eğlenmek için mekan arayanlar için Sortie oldukça uygun.

        MASK

        2007 yılından beri İstanbul Beyoğlu'nda hizmet veren Mask Live Music Club, haftanın 7 günü boyunca sunduğu canlı müzik dinleme imkanı ile eğlence ve müziğin önemli adreslerinden biri. Haftanın her günü 00:30′dan 04:30′a kadar R&B, Funk, Soul, Rock ve Pop tarzında sahne alan grupların performanslarıyla canlı müzik sunan Mask Live Music Club, karaoke severlerin de buluşma noktalarından biri. Kalabalık arkadaş gruplarının da karaoke keyfini yaşaması için onlara ayrılan özel kabinlerde eğlenmeye devam edebiliyorlar.

        RIDDIM

        Taksim'de bulunan Rıddım gece kulübü gençlerin huzurlu, güvenilir ve kaliteli bir şekilde eğlenmesi için hizmet veriyor. Birçok ünlü DJ'in performans gösterdiği Rıddım'da yılbaşı için siz de yalnız veya arkadaşlarınızla eğlencenin üst noktalarına ulaşabilirsiniz. Ulaşım kolaylığı ile de ön plana çıkan Rıddım, yılbaşı eğlencesi için uygun mekanlardan bir tanesi.

        HILTON CONVENTION & EXHIBITION CENTER

        Yılbaşında 2017 yeni yıl partisiyle Kerimcan Durmaz, Yasin Keleş, Caner Çalışır, Ümit Peynircioğlu, Ece Gürsel & DJ Sözden ve Gökhan Tevek gibi isimlerin sahne alacağı Hilton Convention Hall'da eğlencenin üst düzeyine ulaşabilirsiniz. Muhteşem sahne şovlarıyla misafirlerini yeni yıla hazırlayan Hilton'da siz de yerinizi ayırtmayı unutmayın.

        TAPS BEBEK

        Seçkin dünya mutfağıyla şimdiye kadar misafirlerine eşsiz bir hizmet sunan TAPS Bebek, 2017 yeni yıl partisiyle de eşsiz boğaz manzaralı yalısında eğlencenin sınırlarını zorlayacak. Yeni yıla merhaba demek isteyenlere özel olarak, TAPS Bebek sırf yılbaşı gecesi için özel olarak dizayn edilecek. Bölgenin en özel mekanlarından olan TAPS Bebek'te gecenin müziklerini "djataemre" yapacak.

        JOLLY JOKER

        Jolly Joker, İstanbul'daki en iyi eğlence mekanları arasında yerini almaya devam ediyor. Özellikle ünlü isimlerin sıkça sahne aldığı Jolly Joker'da Gökhan Tepe, Koray Avcı, Tan Taşçı, Cem Adrian, Levent Yüksel gibi isimler sahne alıyor. 2017 yılına gerçekten ayrıcalıklı girmek isteyenler için Jolly Joker mekanı İstanbul Beyoğlu'nda sizleri bekliyor!Yılbaşında "Ateşteyim", "Hercai", "Nazına Ölüyorum", "Bu Şehirde", "Kızımız Olacaktı" gibi 90'lı yıllardan günümüze en sevilen şarkılarıyla, sürpriz ve eğlenceli cover şarkılarla Çelik, Yeni yıla Beyoğlu'nda merhaba diyor.

        TREN PERA

        Yeni yıla doyumsuz eğlenceyle girmek isteyenler için bir diğer nokta da Asmalımescit'te bulunan ve son zamanların favori mekanlarından olan Tren Pera! Ünlü DJ performansları ve Kerimcan Durmaz'ın da sahne aldığı Tren Pera'da eğlencenin doruklarında bir partiye katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya yalnız olarak eğlenebileceğiniz Tren Pera, üstün kalite müzikler, kaliteli alkoller ve rahat ortamı ile sizleri bekliyor.

        FOX CLUB

        Misafirlerinin oldukça yüksek puanlar verdiği Fox Club'ta yılbaşı için sınırsız eğlence sizleri bekliyor. Avcılar'da sahile yakın konumuyla unutulmaz bir gece yaşatan Fox Club, İstanbul'un en iyi müziklerini yapma konusunda oldukça iddialı. Kaliteli DJ performanslarıyla karşımıza çıkan Fox Club'ta yılbaşı eğlencesi için oldukça uygun bir mekan.

        HYATT REGENCY VUE LOUNGE & BAR İSTANBUL

        Otelin 17. katında yer alan Vue Lounge & Bar, panoramik Marmara Denizi manzarası, özel yapım kokteylleri ve şık ambiyansıyla yeni yılı ses getirecek bir parti ile karşılamak isteyenler için ideal bir seçim. Açık ve kapalı oturma alanlarına sahip, DJ performansları, sürprizler, benzersiz kokteyller ve profesyonel ekibi ile renkli ve eğlenceli bir gece vaadeden VUE, yılbaşı gecesi tüm sevdikleri ile birlikte olmayı tercih eden kalabalık gruplar için de özel localar sunuyor. 31 Aralık günü saat 21.00’da başlayacak parti sabah saat 04.00’a kadar devam ediyor.

        QUBBE İSTANBUL

        Yeni yılı dünyanın en yüksek 10 popüler mekanların biri olan Qubbe’de karşılayanlar, sabahın ilk ışıklarına kadar dans edecek ve yılın en popüler şarkıları eşliğinde gecenin tadını çıkaracak. Gectigimiz senelerde yine Qubbe'de sahne alan ve kısa sürede biletleri tükenen gecenin, bu seneki starı DJ Suat Ateşdağlı...

        1C1K RESTAURANT

        1C1K Resto&Pub sizlere farklı bir konsept, sıra dışı tasarım ve muhteşem Güney lezzetlerini, et ve balık mutfağı olarak sunuyor. Türkiye'nin en iyi ses sanatçılarını dinlemeniz sağlanırken, nefis yemeklerin de tadını çıkartmanız mümkün. Hem sahnede hem de mutfakta oldukça üstün hizmet sunan 1C1K'nın yılbaşı özel programına davetlisiniz.

        Program

        19.30 | Kokteyl

        20.00 | Kapı açılış

        21.00 | Barış Kömürcüoğlu

        23.00 | Oryantal Show

        23.45 | Elif Kaya

        02:30 | After Parti

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ