Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (28 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün oluşan Merkür Neptün olumlu açısıyla, fedakâr hareket edebiliriz. Göstereceğimiz anlayıştan kaynaklı olarak sevdiklerimizden ve iletişim halinde olduklarımızdan çok şey bekleyebiliriz. Gereksiz alınganlıklarla sert çıkışlarda ve söylemlerde bulunabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda sert söylemlere ve duygusal tepkilere açık olacaksınız. Sizinle paylaşılan her şeye şüpheyle yaklaşacaksı- nız. Tepkilerinizi kontrol edin.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iletişiminizde fevri söylemler devrede olacak. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla tartışmalar içine girmemeye özen gösterin.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanız para konularına takılı olacak. Ailevi alanda fedakârlıklarda bulunabilirsiniz. Her şeyi alınganlık yaparak kendi üzerinize almanız mümkün.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Söylemlerinizde sert çıkışlar ve anlık tepkiler söz konusu olacak. Özellikle sevdiğiniz insanla anlaşmanız zor görünüyor. Aşırı tepkilerden kaçınmalısınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duyacağınız bazı şeyler sert söylemleri tetikleyebilir. Bunu yaparken çok abartmamaya ve başka insanların eline koz vermemeye çalışmalısınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ortamlarınızda keskin konuşmalar yapabilirsiniz. Sinirli ve biraz da tepkisel olacaksı- nız. Sevdiğiniz insana karşıysa anlayışlı davranabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda sinirli ve tepkisel konuşmalarınız devreye girebilir. Her şeyden alınabilirsiniz. Bugün, özellikle ailenizle didiş- memeye özen göstermelisiniz.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde tepkili, sert ve sinirli davranışlar içinde olabilirsiniz. Gün boyunca olaylara şüpheyle ve kuşkuyla yaklaşabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal konularda sert söylemlerden kaçının. Olayları didikleyerek daha derine inmek isteyebilir ve bu nedenle ilişkilerinize zarar verebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde sinirli söylemlerden kaçınmalısınız çünkü karşı taraftan da bu etkileri görebilirsiniz. Alınganlıktan da kaçınmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşinizle ve sağlığınızla ilgili konularda ani çıkışlardan kaçınmanız gerekebilir. Sağlığınızda mide sorunları ve baş ağrıları gibi etkilere çok dikkat etmelisiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz kişiye veya çocuğunuza karşı sert söylemlerde bulunmayın. Bugün, hayatı yumuşak algılamaya ve empati kurmaya özen göstermelisiniz.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; kültürlü, akıllı, dikkatli, ciddi, çekici ve bağımsız bir insansınız. Hayatı daha az ciddiye alırsanız daha rahat edersiniz. Girişken tavırlarınızla iş hayatınızda başarıyı yakalayacaksınız. Müzik, sanat ve seyahat sizi rahatlatan konular. Agresif yaklaşımlarınıza dikkat etmelisiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ