Cesetleri Susurluk Çayı'ndan çıktı!
16 Şubat'tan bu yana kayıp olan kardeşlerin cesetleri Susurluk Çayı'nda bulundu
Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 16 Şubat'tan bu yana kendilerinden haber alınamayan kardeşlerden Cihan'ın (22) cesedi, Susurluk Çayı'nda bulundu.
Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 16 Şubat'tan beri haber alınamayan Cihan Biçen'in (23) cesedinin bulunmasının ardından, ağabey Emrah Biçen'in (25) cesedi de Susurluk Çayı'nda bulundu.
Edinilen bilgiye göre bir balıkçı, dün akşam saatlerinde Cihan Biçen'in (23) cesedini Susurluk Çayı'nda çalılıklara takılı halde bulmuştu. Adaköy yakınlarında bulunan Cihan Biçen'in cesedine Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside, göğsünde ve ayaklarında mermi ve saçma izi tespit edilmişti.
Ağabey Emrah Biçen'in cansız bedeni ise bugün öğleden sonra bulundu. Jandarma ve polisin geniş çaplı soruşturmasının sürdüğü, savcının incelemesinin ardından cenazenin otopsi için Bursa'ya gönderileceği öğrenildi.