Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Yaslen Clemente: Arkadaşlarım sürekli alay ediyordu - Magazin haberleri
        1

        Instagramda 1.3 milyon takipçisi olan Yaslen Clemente, ortaokula gittiği dönemlerde kendisine skolyoz teşhisi koyulduğunu söyledi.

        2

        Sırtındaki eğrilik nedeniyle okul arkadaşlarının kendisiyle sürekli alay ettiğini belirten Clemente, tedavi için verilen korseyi de herkesten gizli kullandığını açıkladı.

        3

        "HER GÜN KORSE TAKMAK ZORUNDAYDIM"

        O dönemlerde rahatsızlığı nedeniyle çok güvensiz hissettiğini ifade eden model, "Her gün korse takmak zorundaydım. Onu gizleyebilmek için sürekli kapüşonlu eşofmanlar giyiyordum. Sıcak havalarda bayılacak gibi olsam da yine de üzerimden çıkarmıyordum. Yalnızca iki arkadaşım vardı” dedi.

        4

        Uygulanan tedavi sayesinde ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuştuğunu söyleyen Yaslen Clemente, özgüveninin yerine geldiğini ve sosyal medya hesabını aktif kullanmaya başladığını belirtti.

        5

        PAYLAŞIM BAŞINA 500-800 DOLAR

        Clemente modellik kariyerine ise Instagram'da bir bikini markasından gelen teklif ile adım attığını dile getirerek son zamanlarda paylaşım başına 500-800 dolar arası para kazandığını açıkladı.

        6

        SKOLYOZ NEDİR?

        Skolyoz, omurganın C veya S şeklinde yana doğru eğrilmesidir. Normal ve sağlıklı bir kişinin omurgası Yukarıdan aşağıya düz bir hat şeklinde uzanmaktadır. Skolyozu olan kişilerde ise sağa veya sola doğru yer değiştirmesi hatta kendi ekseni etrafında dönebilir.