Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Yeşilaydan yapılan açıklamaya göre, "Tütünsüz bir hayata merhaba demek için şimdi tam zamanı" sloganıyla duyurulan kampanya, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nde ilan edildi.

Sigarayı bırakma sözü veren ilk 1000 kişiye hediyelerin sunulacağı kampanya için başvurular bugün 14.14'te başladı.

Son başvuru tarihi 18 Şubat Çarşamba olarak belirlenen kampanyadan Yeşilayın sosyal medya hesaplarında paylaşılan bağlantı üzerinden anketi doldurarak sigarayı bırakacağını beyan eden ilk 1000 kişi yararlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, tütün bağımlılığı nedeniyle her yıl 8 milyondan fazla insanın hayatını kaybettiğini belirtti.

Başlattıkları "Bırak Şimdi" kampanyasıyla tütün bağımlılarına hayatlarının ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istediklerini kaydeden Dinç, "Bizim mücadelemiz iradeye ve inanca dayanıyor. Katılımcıların sözlerini yerine getireceğine güvenimiz tam. Elbette sürpriz hediyelerimiz var ancak en büyük hediye daha rahat bir nefes, daha sağlıklı ve daha özgür bir hayat" ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ